Een schadeauto verkopen kan rapper dan u denkt

Een schadeauto verkopen kan rapper dan u denkt

26 september 2018 Uit Door ifonhof

Een schadeauto verkopen kan rapper dan u denkt 1

Veel mensen denken dat het lastig is om een schadeauto te verkopen, maar dat is minder lastig dan u denkt. Er zijn namelijk veel potentiële kopers, alleen moet u deze wel zien te bereiken. U kunt kiezen voor een dure betaalde advertentie via bijvoorbeeld een zoekertje, maar ook dat is vaak niet de snelste manier en meest effectieve manier. Welke manier dat wel is om een schadeauto te verkopen, dat leest u hieronder.

 

Effectieve manier om te verkopen

De meest effectieve manier om een schadeauto te verkopen is door deze aan te bieden op een autoveiling. Een autoveiling kunt u zien als een groot netwerk aan autobedrijven welke ieder op uw auto met schade kunnen bieden. Hieruit volgt altijd een goed bod, en u kunt snel verkopen. De autoveiling brengt niet alleen alle auto opkopers bij elkaar, maar door het unieke veilingsysteem wordt het bod ook een stuk hoger. Autobedrijven bieden namelijk tegen elkaar op en dat zorgt ervoor dat u altijd een betere prijs voor de schadeauto terugkrijgt.

 

Autoveiling

De autobedrijven die aan de veiling meedoen komen snel de wagen ophalen, en betalen u direct uit. Ideaal wanneer uw schadevoertuig niet meer kan rijden. Daarnaast ontvangt u direct het afgesproken geldbedrag en kunt u meteen weer een andere auto kopen. Doorgaans kunt u binnen 48 uur een nieuwe auto aankopen en voorgoed afscheid nemen van uw wagen met schade.

 

Geen keuring voor verkoop nodig

Vaak wordt gezegd dat een auto die verkocht wordt, voorzien moet zijn van een keuring voor verkoop. Bij een autoveiling is dat niet nodig. De auto kan dus zonder enige keuring moeiteloos verkocht worden voor een goede prijs. U bent er dus snel en direct vanaf.

 

Verkopen aan erkende autodealers

Met een autoveiling doet u alleen zaken met erkende autodealers welke de wagen direct van u overnemen, ongeacht de schade. Daarnaast komt u vooraf een prijs overeen middels de veiling. Alleen als u akkoord gaat met het bod, dan verkoopt u uw auto met schade. Makkelijker kan haast niet!

 

Wat is mijn schadeauto waard

Benieuwd wat uw schadeauto waard is? Neem dan eens contact op met een veiling. Via internet vind u snel en gemakkelijk een autoveiling die betrouwbaar is. Soms kunt u al in België binnen enkele uren uw schadeauto verkopen.

 

Veel succes!