Zakelijk groepsvervoer

Voor een zakelijke reis over land bestaan er diverse mogelijkheden om je als kleine groep te vervoeren; natuurlijk is er de eigen auto, maar daar zijn doorgaans niet meer dan 4 zitplaatsen beschikbaar. Op het moment dat je met een kleine groep personen (6 tot 8 personen) ergens naar toe moet voor je onderneming (een beurs, een bezoek aan een filiaal in België of Duitsland) dan is groepsvervoer toch wel een voor de hand liggend alternatief.

Groepsvervoer voor bedrijven

Het prettige aan groepsvervoer is dat iedereen uitgerust aankomt en zich kan voorbereiden op het business event. Er is geen chauffeur nodig binnen de eigen groep, want zodra er wordt gekozen voor luxe groepsvervoer (in een vipbusje bijvoorbeeld), dan is de chauffeur inbegrepen binnen de huurprijs.

Dit betekent niet alleen uitgerust arriveren op de plek van bestemming, maar ook reizen zonder zorgen.

Vervoer incl. ervaren chauffeur

De meeste mensen vinden het doorgaans onprettig om een locatie te bezoeken binnen een zeer grote buitenlandse stad waar zij onbekend zijn. Rijden op onbekend (druk) terrein kan voor de nodige stress zorgen, de rijstijl ter plekke en het algehele chaotisch aandoende verkeer zorgt bij menigeen voor rode plekken in de nek.

Wanneer er echter gebruik wordt gemaakt van een luxe busje met chauffeur, arriveert iedereen in optimale staat en is niemand ‘verantwoordelijk’ voor de medepassagiers. Zo’n vip busje huren is dan ook bijzonder aan te raden voor zakelijk vervoer van kleinere groepen. De chauffeur is namelijk niet het enige luxe aspect aan boord, want ook multimedia tot zelfs aan catering toe, behoren tot de mogelijkheden.

Post Author: ifonhof