Mat witte Awax Fashion jethelm

Mat witte Awax Fashion jethelm

11 september 2018 Uit Door ifonhof

Mat witte Awax Fashion jethelm 1

Wanneer je op zoek bent naar een mooie lichtgekleurde stijlvolle retro helm met een mooie balans tussen retro en modern, dan is de mat witte Awax Fashion jethelm een absolute topaankoop voor jou. Deze jethelm biedt je niet alleen de nodige bescherming en veiligheid tijdens het rijden, maar is ook nog eens een prachtige helm om te zien, die je de nodige complimenten op zal leveren.

Zeer betrouwbare en veilige helm

Awax is een naam die je waarschijnlijk al vaker bent tegengekomen in je zoektocht naar een nieuwe helm. Awax is een van de zwaargewichten in de helmenindustrie en een zeer betrouwbare leverancier van kwaliteitshelmen. De Awax Fashion zal je dan ook de bescherming bieden die je nodig hebt en dit voel je ook wanneer je de helm draagt. De buitenschaal van de helm is gemaakt van polycarbonaat, wat erg licht materiaal is, maar tegelijkertijd ook erg hard, waardoor het bijna onbreekbaar is en goede bescherming aan het hoofd geeft.

 

Tip: Onbreekbare integraalhelmen – Scooteronderdelenshop.com

 

Naast de buitenkant draagt ook de binnenkant op meerdere fronten mee aan de veiligheid en het gevoel van veiligheid. De binnenvoering is behoorlijk dik en stevig, wat zorgt voor meer dan voldoende demping in geval van valschade. Naast de demping voelt de binnenvoering erg prettig aan, draagt deze bij aan een fijne en stabiele pasvorm. Al deze veiligheidsfeatures en de tests die met deze helm zijn gedaan hebben dan ook geleid tot een ECE-certificering die staat voor het voldoen aan de door de EU gestelde veiligheidsnormen.

 

Uitgelicht: Brommer helm winkel – ScooterOnderdelenShop.com

Prachtige uitstraling met balans tussen modern en retro

De Awax Fashion helm is een prachtige retro helm om te zien met een aantal zeer duidelijke moderne accenten, die deze helm zeer eigentijds en populair maken. De helm is vooral qua kleurgebruik en de vorming van het vizier erg retro te noemen. Het vizier is rond en brilvormig en de buitenschaal is afgewerkt rond de contouren met een zwarte leren rand met witte stiksels. De donkerbruine binnenvoering van de helm staat prachtig en geeft een mooi contrast en een klassieke look in combinatie met de mat witte buitenschaal. Voor het moderne accent zit er een print op de helm die vanaf boven het vizier tussen twee lijnen helemaal doorloopt tot aan de achterkant en tussen de lijnen in een artistieke vorm het woord ‘Fashion’ weergeeft. De gehele bedrukking is in zilvergrijs, wat zorgt voor een mooi modern contrast op deze prachtige helm.