Is een auto leasen iets voor jou?

Je ziet en hoort het steeds vaker: leaseauto’s. Zowel zakelijks als privé worden er steeds meer leaseauto’s verkocht. Leaseauto’s zijn in de basis niet van gekochte auto’s te onderscheiden, maar er zijn toch een paar punten waar je ze aan zou kunnen herkennen. Zo zijn leaseauto’s eigenlijk nooit ouder dan vier jaar en zie je dat de eigenaar van een leaseauto vaak een stuk minder kopzorgen heeft dan de eigenaar van een koopauto.

 

Voordelig leasen

De kans is groot dat jij al jaren van een prachtige auto droomt die luxe en snel is, maar dat je stiekem ook wel weet dat dit nooit gaat gebeuren. Of toch wel? Leasen geeft je de mogelijkheid om wél in je droomauto te kunnen rijden. Zo rijd je bij Total Car Lease al vanaf €493,- in een stijlvolle Mercedes C Klasse lease. Dat is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoudskosten. Leasen biedt vele voordelen en de vaste prijs is er daar slechts één van.

 

Kosten van leasen

In de meeste gevallen blijkt dat het leasen van een auto veel voordeliger is dan het aanschaffen van een auto. Een hippe Fiat 500 lease je al vanaf €220,- per maand. Dan rijd je in een auto met prachtige ronde vormgeving, gedurfde kleuren en unieke behendigheid, waardoor het een ideale stadsauto is. Met full-operational lease hoef je geen verzekering, banden, wegenbelasting of andere secundaire kosten te regelen. Alles zit bij de prijs in!

 

Particulier of zakelijk leasen

Zowel voor particulieren als voor zakelijke gebruikers is lease zeer geschikt. In veel gevallen wordt een leaseauto ook nog gecombineerd met een tankpas, waardoor je als bestuurder onbezorgd op de weg zit. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het besturen van je auto.

 

Waar moet je op letten?

Wil jij een auto leasen? Dan is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Leaseauto’s zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Let erop dat je de extra’s kiest waar jij gebruik van gaat maken en geniet daarbij van alle mogelijkheden die er zijn! Belangrijk is dat je kiest voor de mogelijkheid tot tussentijdse afkoop. Dit is niet bij iedere maatschappij mogelijk, maar verkleint wel jouw financiële risico’s.

Post Author: ifonhof