Patserbakken – Grote velgen, Bling Bling en Neon

Patserbakken – Grote velgen, Bling Bling en Neon

19 maart 2019 Uit Door Ilonka

Elke auto heeft zijn eigen unieke design en stroomlijnen. Toch wordt de ene auto als “patserbak” aangemerkt en de andere niet. Hoe kan dat nou? Wil jij graag opvallen met een “patserbak”? Kijk dan naar de volgende aanpassingen die je kan maken en lees meer over chiptuning om je auto nog sneller te maken.

Accessoires 

Je kunt de buitenkant van je auto ook makkelijk aanpassen door bijvoorbeeld pinstripes in een stoer design op je auto te laten plakken. Dit doen ze met stickers. Hier heb je ook oneindig veel keuze en zul je dus altijd iets vinden wat bij je past. Ook kun je de binnenkant patser maken. Door bijvoorbeeld een mini velg of andere stoere accessoires aan je achteruitkijkspiegel te hangen. Bekleed je stoelen in een stoer design. Zorg dat de binnenkant matcht met de buitenkant voor het mooiste effect.

 Velgen 

Wat niet kan ontbreken bij een echte patserbak zijn de grote en blinkende velgen! Voor elk automodel en merk zijn er op maat gemaakte en perfect passende velgen beschikbaar. Pas op dat je niet een te grote maat uitkiest, daarmee veroorzaak je onnodige schade. Voor grote velgen kies je minimaal een 17inch velg, maar kunnen zelfs oplopen tot 20+ inch! Kijk eens op https://www.wheelpoint.nl voor wat inspiratie. Je kunt nog groter gaan zelfs tot 26inch. Dit ligt natuurlijk wel aan het model auto dat je rijdt. Laat ze met chroom afwerken voor een indrukwekkende shine! Ook zilveren en zwarte velgen zijn zeer stoer. Zeker als je ze oppoetst en nog meer laat blingen. 

Lees tip:  Het wordt weer koud: tijd voor de winterbanden!

Neon 

Kies je favoriete kleur of kies lichten die van kleur kunnen veranderen. Plaats deze interieur lichten aan de binnenkant van je auto, onder het dashboard bij de gaspedalen en de bijrijderskant. Je kunt zelfs een neonstrip over het dashboard trekken. Creëer zo een echte patserbak. Plaats neon ledverlichting onder je auto voor een super stoer en indrukwekkend effect. Pas op! Deze lichten moeten tijdens het rijden uitstaan!  Op https://www.autostyle.nl/nl/verlichting/neon.html heb je ruime keuze

Getinte ramen 

Je kunt de ramen laten coaten of tint de ramen met een folie. Creëer zo het stoere effect van privacy glass. Dit zal de auto een stoere uitstraling geven. Pas wel op dat de voorruit 75% lichtdoorlatend moet blijven. De achterruiten mogen daarentegen wel volledig geblindeerd worden. En de zijramen moeten minimaal 70% lichtdoorlatend zijn. 

Verlagingsveren 

Laat de auto dichter op het wegdek liggen en creëer zo een betere wegligging en een stoer en strak uiterlijk. Pas wel op voor drempeltjes en snellere slijtage. Daar krijg je wel een echte patserbak voor terug. 

Uitlaat 

Om de patserbak compleet te maken, heb je ook een stoer en diep geluid nodig. Vervang hiervoor de uitlaat. Laat deze aanpassen naar wens. Ook kun je hierdoor het vermogen en de kracht van je auto verbeteren. Kies voor een diep geluid of juist voor een turbo nitro geluid. 


Bedrijfsgegevens Wheelpoint B.V.

Wheelpoint B.V.

Vluchtoord 25
5406 XP Uden
info@wheelpoint.nl


Bedrijfsgegevens Autostyle.nl

AutoStyle – Auto Accessoires

Jeverweg 12
9723 JE Groningen
+31 (0)50 544 53 46
klantenservice@autostyle.nl


Laatste nieuwe berichten

Lees tip:  Fijnstof en autobanden: wat is de relatie?