Ride-On balanceer- en anti-lekgel verkrijgbaar bij AL-KO dealers

Ride-On balanceer- en anti-lekgel verkrijgbaar bij AL-KO dealers

22 april 2017 Uit Door Ilonka

Het caravanproduct van bandensealant Ride-On Tire Protection is binnenkort verkrijgbaar bij alle AL-KO dealers. AL-KO biedt klanten hiermee een extra service om bandenproblemen onderweg te voorkomen. De balanceer- en anti-lekgel werkt preventief tegen lekke banden en klapbanden, balanceert en houdt de banden op spanning. De beide partijen willen met de samenwerking ongemak verminderen en veiligheid onderweg verhogen.

Extra veilig op weg met camper of caravan
AL-KO besteedt bij de ontwikkeling van caravans, aanhangers, campers of bedrijfswagens veel aandacht aan veiligheid op de weg. Hun producten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle verkooppunten voor aanhangers en caravans in de Benelux en veel gespecialiseerde dealers voor campers en bedrijfsvoertuigen. Met Ride-On bieden zij hun klanten een extra zekerheid. Dealers ondergaan een training voor correcte toepassing van het product, zodat de klant verzekerd is van het beste resultaat en een goede service. De sealant kan worden toegepast op zowel nieuwe als oudere banden en verlengt ook de levensduur van banden met gemiddeld 25%.

Preventieve bescherming tegen een lekke band
Ride-On is een hightech-gel verrijkt met aramide vezels die zes keer sterker zijn dan staal. Bij een lek worden deze vezels door de centrifugale krachten in de band naar het lek geduwd en zorgen daar voor een permanente dichting. Door de sealende laag vermindert de porositeit van de band, die daardoor beter op druk blijft. In combinatie met de balancerende eigenschappen zorgt dit voor minder rolweerstand, minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik.Voor meer informatie over de werking van Ride-On, bekijk de website shop.ride-on.com/nl en voor meer informatie over AL-KO, bekijk de website www.al-ko.nl

Lees tip:  De herfst is in zicht: hoe zien jouw banden eruit?