Aangepaste auto kopen bij Freedom Auto Aanpassingen

Aangepaste auto kopen bij Freedom Auto Aanpassingen

17 november 2021 0 Door Brian

Autorijden is voor iedereen en daar staat Freedom Auto Aanpassingen achter. Een auto is doorgaans niet gemaakt voor iemand in een rolstoel, maar bij Freedom kun je terecht voor auto’s met een aangepaste achterbank of zelfs hoofdrijdersstoel. Zo wordt rijden als rolstoelgebruiker of iemand in de auto meenemen die in een rolstoel zit een stuk makkelijker. De rolstoelauto’s van Freedom zijn hier namelijk voor gemaakt. Samen met jou kijken ze naar de beste optie voor jou. Dit maakt dat Freedom een unieke aanpak voor iedereen heeft en ook voor iedereen de tijd neemt.

De beste merken en een gratis proefrit

Een aangepaste auto kopen bij Freedom heeft zo zijn voordelen. Als eerste krijg je altijd advies en keuzehulp als je een auto wilt gaan kopen. Daarnaast mag je ook altijd een gratis proefrit doen, zodat je zeker weet hoe de auto rijdt en aanvoelt. En verwacht geen suffe rolstoelauto’s, want bij Freedom verkopen ze de beste merken. Denk hierbij aan merken zoals Ford, Fiat, Renault, Peugeot, Volkswagen, Mercedes en Opel. Niet alleen heb je dus een gave auto, maar deze voldoet ook aan al je wensen en je kan er als rolstoelgebruiker veel gebruik van maken.

 Een rolstoelauto occasion kopen

Een rolstoelauto kan nogal een investering zijn. Bij Freedom heb je ook veel rolstoelauto occasion keuze. Dit zijn vaak auto’s van Freedom die zijn teruggebracht of er zijn voor onderhoud. Deze kun je dan kopen voor een goedkopere prijs omdat ze wat vaker zijn gebruikt. Freedom zorgt ervoor dat de rolstoelauto occasion altijd goed wordt gecheckt en gerepareerd zodat deze weer zo goed als nieuw kan worden verkocht. Als je de investering van een gloednieuwe rolstoelauto niet wilt maken, dan is een rolstoelauto occasion de beste keuze. Het is ook mogelijk om een auto te leasen bij Freedom.