Automotive uitzendbureau

Automotive uitzendbureau

22 maart 2021 0 Door Stefan

Bent u op zoek naar vakbekwame monteurs die u kunt inzetten in uw autobedrijf? Zoek dan niet verder en kijk eens op de websites van uitzendbureau N2people.

N2people werkt alleen met vakmensen. De werkzaamheden waar deze monteurs uiterst bekwaam in zijn lopen sterk uiteen. Denk hierbij aan schadewerkzaamheden, demonteerwerkzaamheden, voorbewerker, plaatwerker, spuiter en schuurder. Maar ook aan taken als banden wisselen inclusief uitbalanceren en repareren/maken. Tevens voorziet N2people in monteurs voor vrachtwagens. Alle monteurs die wij inzetten hebben testen en trainingen ondergaan waarmee ze aantoonbaar bewezen hebben over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken om aan het werk te gaan in een garage/werkplaats.

Naast het vakgebied monteur kun je bij N2people ook terecht voor mensen op logistiek gebied. Ben je in jouw magazijn bijvoorbeeld orderpickers nodig, dan kunnen zij hierin probleemloos voorzien. Er wordt rekening gehouden met de hoger worden eisen aan personeel in de logistiek. Dit vanwege de complexer worden systemen die gebruikt worden in de magazijnen (warehousemanagement systemen). Er wordt gericht geselecteerd met bovenstaande als aandachtspunt. N2people kan vervolgens ook het payroll gedeelte voor haar rekening nemen en u hiermee veel zorgen uit handen nemen. Functies in de logistiek waarvoor N2people u mensen voor kan regelen zijn orderpicker, reachtrucker, productiemedewerker, medewerker laden/lossen en medewerker repack.

Ook op het gebied van technisch personeel kan N2people een rol voor u vervullen. Zij leveren technisch geschoolde arbeidsmigranten. Van laag opgeleid tot hoog opgeleid personeel. Hierbij is er een landelijke dekking. Ondanks dat er een schaarste is aan goed opgeleid technisch personeel, kan N2people u de mensen leveren van het gewenste niveau. Deze mensen worden geworven in diversie Europese landen. Ze gaan een eerste screening zowel in hun land van herkomst als hier in Nederland.

Lees tip:  Droom jij van een eigen camper? Let hierop wanneer je er een wilt kopen

Functies die deze mensen kunnen vervullen zijn onder andere de volgende:

– Productiemedewerker – Poedercoater – Lasser – Operator – Straler – Machinebouwer – Assemblagemedewerker

N2people is een betrouwbare partner en heeft kernwaarden als teamwerk, productiviteitsverhogend, ontwikkelingsgericht, cultuurbewust, Kosten verlagend en trainingen op maat.