Carwrapping: het alternatief voor het spuiten van je auto

Carwrapping: het alternatief voor het spuiten van je auto

8 maart 2022 0 Door Brian

Ben jij ondertussen wel een beetje klaar met de huidige kleur van je auto? Of past de kleur echt totaal niet bij jou of bij het bedrijf waar je werkt? Dan is het een goede optie om je auto te laten wrappen. Carwrapping kan bij bijna alle voertuigen worden gedaan en het is een handige optie voor wanneer je jouw voertuig liever niet wilt laten spuiten. Lees verder als je benieuwd bent naar wat carwrapping precies inhoud.

De grootste voordelen 

Veel mensen zien carwrappen tegenwoordig als het nieuwe spuiten van je auto. Waarom is dit zo? Wij zetten het hier voor je op een rijtje en zo kom je er meteen achter wat de voordelen zijn. 

  • Wanneer je jouw auto laat spuiten ben je de originele kleur van de auto kwijt. Een carwrap is daarentegen gemakkelijk weer van het voertuig af te halen op het moment dat je de originele kleur toch terug wilt. Helemaal top dus voor wanneer je nog niet zeker weet of je de nieuwe kleur altijd wilt behouden. 
  • Op het moment dat je jouw auto laat spuiten en de lak beschadigd, is het moeilijk om dit te corrigeren. Wanneer je een carwrap hebt, kun je dit veel makkelijker weer mooi maken. Signwrap vervangt namelijk eenvoudig het gehele vlak met nieuwe wrap folie.
  • Bij een carwrap kunnen we echt alle kanten op met het ontwerp. Hierin kunnen we van tevoren afstemmen, waarna jij zeker bent van het perfecte design op jouw auto.

Wil jij een offerte op maat ontvangen? 

Ben jij erover uit en wil je jouw auto laten wrappen? Dat kan. Wil je meer weten over de kosten voor een carwrap? Of wil je meer weten over carwrappingen in het algemeen? Neem dan contact met onze specialisten op. En uiteraard maken we een mooie offerte op maat voor je.