Charmante en kleine hotels

Charmante en kleine hotels

4 augustus 2022 0 Door Droomvakanties

Volg jij liever niet het grote massatoerisme en wil je juist een kleinschalige vakantie? Overweeg dan eens een vakantie in een charmant en klein hotel. Op veel locaties vind je kleine hotels, maar dan moet je wel goed zoeken. Gelukkig zijn een aantal van de beste kleine hotels al voor je uitgezocht. Check bijvoorbeeld eens deze kleinschalige hotels in Griekenland

De voordelen van een klein hotel 

Een klein hotel heeft veel voordelen ten opzichte van een groot hotel dat gericht is op de massa. Enkele van de belangrijkste voordelen van een klein hotel vind je hieronder: 

  • Knusse en intieme sfeer. Laat de romantiek zijn werk doen in een kleinschalig hotel en ervaar een onvergetelijke vakantie. 
  • Veel privacy met weinig andere hotelgasten. Doordat een klein hotel maar een beperkt aantal kamers heeft hoef je jouw vakantieadres met weinig anderen te delen. 
  • Vaak op een unieke op romantische locatie gelegen. In een verborgen vallei, hoog op een heuvel of verscholen in een idyllische baai… je maakt het allemaal mee met een klein hotel!  
  • Sommige kleine hotels zijn in boetiekstijl. Er is met veel aandacht voor interieur ingericht wat je terugziet aan een mooie hotelkamer. 
  • Weg van de massa: sla linksaf waar de grote vakantiemenigte rechtsaf gaat. Zo beleef je een unieke vakantie! 
  • Persoonlijke service staat voorop: je krijgt een gastvrij onthaal al gelijk bij binnenkomst en uiteraard de rest van je verblijf. 
  • Rustige omgeving. Geniet van een oase vol rust zodat je helemaal opgeladen thuis komt van je vakantie.

Waar vind je zo’n klein charmehotel? 

Veel bestemmingen kennen charmehotels, zowel binnen als buiten Europa. Kleine hotels zijn populair in Italië, maar ook kleinschalige hotels in Spanje en de Canarische Eilanden behoren tot de favorieten binnen Europa. Vaak zijn deze in het binnenland gelegen, ver weg van de drukte aan het strand. Met een huurauto rijd je gemakkelijk zelf naar het strand of naar het centrum van een stadje als je daar zin in hebt. Beleef een heerlijke vakantie in een klein hotel! 

Lees tip:  Uw autoruiten blinderen? Hou rekening met deze regels!

Tip: bekijk hier luxe hotels in Madeira