De mogelijkheden van betonnen bloembakken

De mogelijkheden van betonnen bloembakken

25 juni 2022 0 Door Brian

Betonnen bloembakken zijn steeds vaker te zien in de tuinen van Nederlandse huiseigenaren, bij winkelpanden, restaurants, of langs een doorgaande weg als blokkade voor het tegemoetkomende verkeer.

Betonnen bloembakken bezitten hiermee een hoge functionaliteit, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Zowel decoratief als functioneel zijn ze inzetbaar. Plaats ze als afscheiding of als decoratief item. Je komt hieronder meer te weten over de mogelijkheden van betonnen bloembakken.

Kleuren en vormen

Bloembakken van beton zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Je kunt dus bloembakken aanschaffen die aansluiten bij het kleurenschema van je tuininterieur. Populaire opties zijn antraciet, bruin, grijs en wit. Ook qua vorm heb je overigens veel interessante opties.

Afmetingen

Ook als het om de afmetingen van betonnen bloembakken gaat heb je eindeloze mogelijkheden. Je kunt betonnen bloembakken namelijk kopen in verschillende groottes, waardoor je zowel kleine als grote bloembakken kunt kopen. Hoe groter de ruimte in je tuin of omgeving, des te groter de bloembak kan zijn om tot de juiste verhouding te komen.

Afwerkingen

Betonnen bloembakken kan je in verschillende afwerkingen kopen. Je kunt kiezen voor een simpele betonnen bloembak met een bescheiden afwerking, maar er zijn ook betonnen bloembakken die fleurig en kleurrijk zijn afgewerkt.

Opstellingen

Je kunt betonnen bloembakken op verschillende manieren opstellen aangezien ze veelzijdig zijn. Betonnen bloembakken kan je op creatieve wijze op elkaar stapelen, maar je kunt de bloembakken ook individueel plaatsen of gebruiken als afscheiding.

De plaatsing

De keuze ligt aan jou waar je de betonnen bloembakken plaatst. Deze bloembakken kunnen heel het jaar door in de tuin blijven waardoor ze slechts éénmalig getild moeten worden. Populaire keuzes voor betonnen bloembakken zijn de tuin, veranda, terras, balkon, voordeur of de oprit.

Lees tip:  Ontdek 3 producten die het meest geschikt zijn om jouw auto thuis te wassen

Meer weten over betonnen bloembakken? Doe inspiratie op bij https://www.bloembakkenbeton.nl/ waar je vele keuzes treft en je direct de bloembak van je keuze kunt bestellen!