De perfecte auto kopen

De perfecte auto kopen

21 juli 2022 0 Door Brian

Iedereen heeft zijn eigen smaak qua auto’s. De een is een liefhebber van Audi auto’s en zal er alles voor doen om een Audi te rijden en een ander is al tevreden met een tweedehandse Ford Ka van 2010. Voor beide type auto’s heb je altijd de mogelijkheid om een auto te leasen.

Iemand die de nieuwste auto’s wilt rijden kan het best voor een Private Lease gaan. Bij een private lease kun je namelijk  elke 2 tot 4 jaar een nieuwe auto rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de afschrijving. Bovendien hoeft u geen BTW te betalen over de private lease auto. Je betaalt alleen het vaste maandbedrag en de afgesproken kilometers. Het allerbelangrijkste is dat je bij private lease precies weet wat je kosten per maand zijn. Dus geen vervelende verrassingen achteraf!

Wil je de auto kopen dan kun je deze tweedehands in 1 keer kopen, maar dit is ook mogelijk op afbetaling. Kopen op afbetaling wordt ook wel financial lease genoemd. Een financial lease  is een goede optie als u de auto aan het eind van de leaseperiode wilt bezitten. Bij financiële leasing zijn alle risico’s en beloningen verbonden aan het bezit van de wagen voor uw rekening. Dit betekent dat u ook te maken krijgt met onverwachte reparatiekosten. Hiervoor moet u naar de autogarage. Een autogarage die goede service kan leveren is Jay’s Autoservice.

U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe auto op krediet te kopen. In dat geval moet u vaak iets extra’s betalen ten opzichte van de dealerprijs. Dit komt omdat de dealer ook winst wil maken op de verkoop van de auto. U kunt vaak onderhandelen over deze marge, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Wil je meer weten over het kopen van auto’s? Lees dan onze andere blogs!