Een koelwagen shortleasen: wat is er mogelijk?

Een koelwagen shortleasen: wat is er mogelijk?

7 juni 2021 0 Door Brian

Zoek je extra verkoeling? Niet omdat het tijd is om te ontspannen, maar omdat er werk aan de winkel is! Je onderneming loopt op rolletjes en je hebt een extra koelwagen nodig. Er staat misschien een te gek evenement op het programma of er komt een extra druk seizoen aan. Maar hoe vang je dat op? Een extra koelwagen aanschaffen is kostbaar en een koelwagen huren is duur. Wat dacht je van een koelwagen shortleasen? Ontdek hier wat er mogelijk is!

Is koeltransport essentieel voor jouw onderneming?

Voor veel ondernemingen is koeltransport heel belangrijk. Veel producten dienen in een gekoelde omgeving vervoerd te worden om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Daarvoor bestaan vele soorten bedrijfsauto’s met een koelcel. Dit zijn zeer kostbare voertuigen. Nu kan het gebeuren, dat je in bepaalde periodes wel een extra koelwagen zou kunnen gebruiken, omdat je bedrijf in de groei is. Het zou zonde zijn om deze kansen te laten liggen. Je kunt deze toch aangrijpen door een beroep te doen op shortlease. Deze manier van leasen, waarin je voor een korte tijd een leasecontract aangaat, is flexibel en financieel verantwoord.

Gemakkelijk tijdelijk een koelwagen shortleasen

Het voordeel van een koelwagen shortlease is dat het doorgaans voordeliger is dan een koelwagen huren. Je kunt al een koelwagen leasen vanaf minimaal een maand. Voor de meeste shortlease contracten geldt dat je na een of twee maanden per dag het leasecontract kunt beëindigen. Je zit er dus niet jarenlang aan vast, zoals bij traditionele leasecontracten. Je kunt hiermee als ondernemer gemakkelijk piekmomenten opvangen en je bedrijf gezond laten groeien. Heb je de koelwagen na een tijdje niet meer nodig? Dan zeg je de shortlease heel eenvoudig direct af. Wil je de koelwagen toch graag wat langer aanhouden? Dan is dat ook gewoon mogelijk.

Lees tip:  Rijd altijd met een spiksplinternieuwe auto rond

Wat kun je verwachten van koelwagen shortlease?

Een koeltransport shortlease betekent een full operational leasecontract, dat je al na een of twee maanden dagelijks op kunt zeggen. Deze flexibiliteit en zekerheid spreek veel ondernemers aan. Bij een koelwagen shortlease zijn de volgende kosten doorgaans inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag:

  • Onderhoud en reparatie
  • Vervangend vervoer
  • Vaak ook gratis breng- en haalservice
  • Pechhulp
  • Verzekeringen
  • Rente
  • Houderschapsbelasting
  • Afschrijvingen

Kortom, een koelwagen shortlease betekent veel gemak. Je weet precies waar je aan toe bent qua kosten. Er zijn allerlei merken en modellen koelwagens beschikbaar voor een gunstige shortlease deal.

Advies van lease-experts met kennis van zaken! Als ondernemer wil je begrepen worden. Onze lease-experts hebben al veel ondernemers, waaronder ook veel starters en zzp’ers, geadviseerd over dergelijke lease mogelijkheden en beschikken dus over voldoende kennis van zaken. Ze weten hoe belangrijk mobiliteit is voor de groei van jouw zaak. Ben je nieuwsgierig naar of een koelwagen shortlease voor jou de beste oplossing is? Aarzel dan niet om hier contact op te nemen voor passend advies, gericht op jouw specifieke situatie. Deze deskundige service is geheel kosteloos en objectief. De Lease Adviseurs van debesteleasedeal.nl helpen je graag!