Goede foto’s zorgt voor een snellere verkoop

Goede foto’s zorgt voor een snellere verkoop

3 april 2023 0 Door Ilonka

Ben je op dit moment aan het overwegen om je auto te gaan verkopen? Bijvoorbeeld omdat je een grotere wagen gaat kopen? Dan is het een goed idee om hier de tijd voor te nemen en foto’s van hoge kwaliteit te nemen. Dit stimuleert de verkoop en je hebt dus ook sneller de kans om een geschikte koper te vinden. Maar hoe maak je nu de beste foto’s van je auto? We geven je een paar handige tips in dit artikel.

Nette, schone en opgeruimde auto

Voordat je start met het maken van foto’s van de auto, is het belangrijk dat het voertuig netjes, schoon en opgeruimd is. Kies er bijvoorbeeld voor om een keer even een bezoek te brengen aan de wasstraat. Hierdoor blinkt je auto als nooit tevoren, maar ook het interieur is schoon en oogt daardoor erg representatief. Hierdoor weet je zeker dat de foto’s optimaal tot zijn recht komen en dat je online advertentie sneller de aandacht trekt van potentiële kopers. En dat is natuurlijk waar het allemaal om draait als je je auto op korte termijn gaat verkopen.

Maak zoveel mogelijk foto’s

En wil je maar al te graag een auto snel verkopen? Dan is het zeker geen verkeerd idee om lekker veel foto’s te maken. Want hoe meer foto’s te maakt, des te beter een potentiële koper een goed beeld krijgt van het totaalplaatje. Denk daarbij aan foto’s van het bestuurdersgedeelte, van de kofferbak, van de achterbank en van het dashboard. Ook kun je alvast een aantal lopende advertenties online bekijken. Hierdoor krijg je meteen een erg goed beeld van de punten waar je extra goed op moet letten tijdens het maken van de foto’s.

Lees tip:  Wat je moet weten over turbo revisie

Verkoop je auto erg makkelijk online

Heb je eenmaal alle foto’s gemaakt en is je auto klaar om de verkoop in te gaan? Kies er dan voor om je auto online te presenteren, bijvoorbeeld via een platform zoals Autoinkoop24h.nl. Je weet daardoor zeker dat je auto vaak kan worden bekeken en de communicatie met de potentiële koper verloopt ook nog eens erg makkelijk. Kies je er binnenkort ook voor om je wagen in de verkoop te gaan zetten?