Hoe jij je oude voertuigen gemakkelijk verkoopt

Hoe jij je oude voertuigen gemakkelijk verkoopt

22 november 2022 0 Door Bob

Staat er bij jou nog een oud voortuig in de garage of op de parkeerplaats? Denk aan een camper, auto, motor of scooter? En, lijkt je het wel leuk om iemand anders ermee blij te maken aangezien je er toch niet meer op rijdt? Dan kun je op verschillende manieren je oude voortuig verkopen. Maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Geen zorgen, wij zijn voor je aan de slag gegaan. Wij hebben een paar gemakkelijke methodes op een rijtje gezet die je kunt toepassen om jouw oude voortuig te verkopen én wie weet ontvang jij er ook nog wel een leuk bedragje voor terug. 

Maak een advertentie

Wil je jouw oude voortuig verkopen? Dan komen de mensen niet vanzelf bij je aan de deur. Je moet natuurlijk onder de aandacht komen en de mensen vertellen dat jouw oude geliefde camper te koop is. Maar hoe doe je dat? Nou, door simpelweg een advertentie te maken. Je kunt een advertentie in de supermarkt hangen, eentje op Marktplaats zetten maar ook een Facebook bericht plaatsen. Op deze manier gebruik je meerdere kanalen om mensen te bereiken. Houd er wel rekening mee dat je je contactgegevens achter moet laten, anders kan niemand je bereiken. Mensen bereiken doe je ook aan de hand van een aantrekkelijke advertentie. Het moet natuurlijk wel iemand aanspreken. Denk dus goed na over de dingen die je terug wilt laten komen in je advertentie. Stel jezelf eerst de vraag: wat is mijn caravan waard (of ander type voortuig)? Hoeveel wil ik er minimaal voor krijgen? En verzin een leuke titel om mensen te lokken.

Lees tip:  De voordelen van een motor

Benader een handelaar

Vind je het te veel gedoe om een advertentie te schrijven of vind je het niet prettig om je contactgegevens achter te laten? Dan kun je ook je oude voertuig verkopen aan een handelaar. Zij kopen jouw caravan, camper of auto in voor een eerlijke prijs en jij ontvangt vrijwel direct je geld. Zo hoef jij er niet naar om te kijken en heb jij snel en eenvoudig een mooi bedragje ontvangen voor je oude voortuig.

Heb je een oude caravan en wil je die verkopen? Klik dan hier: caravan verkopen tips.