Je rijbewijs halen

Je rijbewijs halen

27 juli 2022 0 Door Brian

Je rijbewijs halen, welke tiener droomt er niet van? Of misschien is het wel nodig voor je werk. Naast de praktijklessen moet je ook een theoriecursus volgen wil je slagen voor je rijbewijs. In deze blog gaan we vertellen hoe de auto theorie dag cursus precies werkt en wat de voordelen zijn van je auto theorie in 1 dag doen. Woon je in de omgeving van Alkmaar? Dan kan dit eenvoudig bij theoriegefixt.nl. Lees gerust verder!

Hoe werkt de auto theorie 1 dags cursus?

Over het algemeen begin je ’s morgens op de cursuslocatie. Met slimme trucjes leer je in ongeveer 6 uur alle theorie. Meestal krijg je ook nog een verzorgde lunch erbij. Na afloop van de cursus wordt je naar het CBR gebracht om het theorie examen te maken, meestal met een heel hoog slagingspercentage.

Wat zijn de voordelen van een auto theorie 1 dags cursus?

Je theorie examen halen voor het autorijbewijs in 1 dag biedt diverse voordelen:

  • Eendaagse cursussen zijn goedkoper. Door alles op 1 dag te doen scheelt het reistijd, reiskosten en cursuskosten.
  • De rijschool zorgt voor vervoer naar de CBR locatie.
  • Je hoeft maar 1x vrij te nemen bij een eendaagse theoriecursus. Er zijn zelfs rijscholen die de cursus speciaal op zondag doen, zodat je ook nog een optimale concentratie hebt.
  • Je hoeft een stuk minder lang te blokken voor het examen. Door de constante herhaling van de lesstof tijdens de cursus, blijft de informatie beter hangen.
  • Zoals eerder genoemd heb je bij het volgen van een eendaagse theorie cursus een grote kans van slagen. Het percentage geslaagden ligt over het algemeen rond de 90% tegen 40% normaal.
Lees tip:  Waar moet je aan denken bij het huren van een trouwauto?

Theoriegefixt.nl

Theoriegefixt.nl is in Alkmaar gevestigd. Deze school is gespecialiseerd in het geven theorie lessen. De docenten van onze theorieschool zijn gediplomeerd en helemaal up to date met de laatste eisen van het CBR. Wij nemen de ruim de tijd voor al onze kandidaten. Er zijn diverse rijscholen in de omgeving die met ons samenwerken.

Wij van theoriegefix.nl bieden zowel auto theorie 1 dags cursussen aan als cursussen die 2 dagen duren.