Scooter in Urk

Scooter in Urk

28 oktober 2020 0 Door Bob

Wil je een scooter in Urk kopen? Dan is het zeker de moeite waard om eens de showroom van Polderscooter te bezoeken. Polderscooter heeft maar liefst 200 scooters in haar showroom van alle bekende scootermerken. Je kan hierbij denken aan Vespa, Peugeot, Piaggio, Kymco, AGM en Sym. Ook voor een elektrische scooter, zoals Niu bent u bij Polderscooter aan het juiste adres. De scooterspecialisten geven je graag advies op maat. Ook een scooter testen, door middel van een testrit, behoort tot de mogelijkheden. Op alle scooters ontvangt u maar liefst 3 jaar garantie en worden inclusief rijklaar en kenteken opgeleverd.

Scooter in Urk kopen of leasen

Scooter liefhebben in Urk kunnen bij Polderscooter scooters direct in onze webshop betalen. Ook lease en in 3 termijnen betalen is mogelijk. Als je een scooter gaat leasen betaal je in 12, 24, 36 of 60 termijnen. U kunt al een scooter leasen vanaf €10,00 per maand.

Tegenwoordig is een scooter in 3 termijnen een populaire betaaloptie. Als je voor deze optie betaal je het totale bedrag in 3 gelijke termijnen binnen 60 dagen. De eerste aanbetaling betaal he direct op de dag dat je de bestelling plaatst. Vervolgens betaal je het tweede termijn na 30 dagen en het laatste termijn betaal je weer 30 dagen. Zo kan je wel een toffe scooter kopen, maar hoef je deze grote uitgave niet in 1 keer te betalen.

Onderhoud van de scooter in Urk

Service en onderhoud van scooters staat bij Polderscooter hoog in het vaandel. Nadat je eerst advies op maat hebt ontvangen bij de aanschaf van uw scooter, leveren wij de scooter compleet en rijklaar bij u af. U kunt ook gebruik maken van het scooteronderhoud. De bus van Polderscooter rijdt ook in Urk rond op reparatie ter plaatse te verzorgen. Ook in de showroom heeft Polderscooter een reparatieservice, waardoor je in de zomer en winter verzekerd ben van de juiste service.