Tips voor het reinigen van de binnenkant van je auto!

Tips voor het reinigen van de binnenkant van je auto!

15 augustus 2020 0 Door Brian

Wanneer je de binnenkant van je auto niet goed reinigt, kan je auto al snel vies aanvoelen. Niet zo fijn als je er vaak in zit. Ook niet voor andere mensen als ze met je meerijden! Het is dus van belang om de binnenkant van je auto schoon te houden. Daarom geven wij enkele tips voor het reinigen van je auto interieur!

Tip 1: Een auto stofzuiger

Voor veel mensen is het lastig om hun auto te stofzuigen. Je auto dient er immers dicht bij een stopcontact voor te staan, wat niet altijd mogelijk is. Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing: autostofzuigers! Dit zijn kleine stofzuigertjes die speciaal gemaakt zijn voor je in auto. Doordat deze een accu hebben, is er geen snoer nodig. Je zit dus ook meteen niet meer met het probleem dat je ergens niet bij kunt omdat de snoer ergens achter blijft haken! Omdat een auto stofzuiger zo klein is, kun je hem ook gewoon in je auto laten liggen. Zo heb je hem dus altijd bij de hand als je hem nodig hebt. Geen excuses meer voor kruimels in je auto dus!

Tip 2: De bekleding

In de bekleding kan veel stof zitten. Ook kunnen er gemakkelijk vlekken in komen. Niet zo fris, aangezien je er wel op moet zitten! Veel mensen stofzuigen hun autobekleding enkel. Dit is echter niet genoeg om de bekleding goed schoon te krijgen. Een betere optie is je autobekleding laten reinigen door Legal Shine Detailing. Zij maken gebruik van een speciaal stoomapparaat die al het vuil en stof uit je bekleding onttrekt. Ook lederen bekleding kunnen zij grondig reinigen.

Lees tip:  5 dingen om rekening mee te houden wanneer je een auto uit het buitenland importeert

Tip 3: Reinigingsmiddel

Veel mensen maken hun auto interieur schoon met enkel een vochtig doekje en eventueel wat sop. Er bestaat echter ook reinigingsmiddel dat speciaal bedoeld is voor het interieur van je auto! Dit werkt veel effectiever dan het sopje dat je toevallig nog ergens in de garage had staan.

Tip 4: Geur

Bij het schoonmaken van de auto wordt de geur vaak vergeten. Een auto kan nog zo schoon zijn van binnen, als het muf ruikt, heb je nog steeds een vies gevoel. Vergeet daarom niet om ook te zorgen voor een frisse geur, bijvoorbeeld met een luchtverfrisser speciaal voor de auto!