Waar moet je aan denken bij het huren van een trouwauto?

Waar moet je aan denken bij het huren van een trouwauto?

28 mei 2020 0 Door Bob

Je trouwdag, de mooiste dag van je leven. Een van de belangrijkste dingen op je trouwdag is de aankomst op locatie in een schitterende auto. Dit moet echter, net zoals alle andere dingen op je trouwdag, goed gepland worden. In dit blog vertel ik je een paar dingen waar je rekening mee moet houden met de huur van de bruidsauto.

Welke auto?Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk de keuze van de bruidsauto. Kies ik voor een bijzondere trouwauto of toch een moderne auto Je hebt tegenwoordig heel veel keuzes in auto’s dus het is goed om dit goed te vergelijken en te overleggen met je partner. De auto moet misschien aan een paar dingen voldoen of moet ruimte hebben voor het hele gezin. Bekijk dit dus goed en maak samen met je partner de juiste keuze.

Welke chauffeur?

Misschien moet er wel een chauffeur komen. Ook deze keuze is belangrijk. Sommige verhuurbedrijven bieden de optie om een chauffeur erbij te krijgen die je van en naar locatie brengt. Dit is ideaal en hier kan je zeker gebruik van maken. Mocht dit nou geen optie zijn bekijk dan goed de prijzen van chauffeurs. Deze verschillen namelijk ontzettend erg en je betaalt snel te veel. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een familielid of vriend/vriendin te laten rijden.

Maak goede afspraken met de verhuurder

Een hele belangrijke stap is goede afspraken maken met de verhuurder van de auto. Denk hierbij aan wat er gebeurt als de auto er ineens mee op houdt of wat te doen als er geen benzine in zit. Maak hier goede afspraken over want het laatste wat je wil is dat je op de dag zelf met problemen komt te zitten.

Lees tip:  Wie kan je helpen wanneer je te maken hebt met buitensluiting van je auto?

Regel het ruim van tevoren

Zorg ervoor dat je de trouwauto ruim van tevoren helemaal regelt. Dit is een zorg minder en geeft wat meer rust met het plannen.