Wat is nou de beste elektrische auto?

Wat is nou de beste elektrische auto?

7 april 2020 0 Door Bob

Dit is een vraag die vele mensen hebben. Echter is dit toch wel een hele persoonlijke vraag. Wat de beste elektrische auto voor u is, kan voor een andere persoon namelijk helemaal geen beste keus zijn. We kunnen u dus niet zo maar de beste elektrische auto noemen, maar we kunnen u wel helpen met het kiezen tussen de beste elektrische auto’s voor u!

De belangrijke factoren die u helpen bepalen wat de beste elektrische auto’s zijn

Door het bekijken van een aantal factoren, kunt u zelf uiteindelijk eenvoudig de beste elektrische auto’s kiezen. De eerste factor die een rol zal spelen bij deze keus, is de manier waarop u de auto gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld veel korte ritten in de stad rijdt, dan is een compacte elektrische auto wel zo prettig. U kunt er makkelijker mee door de drukte manoeuvreren en parkeert eenvoudig uw auto op kleinere parkeerplaatsen. Rijdt u met uw elektrische auto juist vele kilometers op de grote weg, dan zijn de modellen met een grotere actieradius wellicht meer geschikt. U legt dan eenvoudig grotere afstanden af zonder tussentijds te hoeven opladen. Ook is het prettig in deze situatie dat u wat meer ruimte en comfort in de wagen heeft.

Uw eigen wensen, eisen en behoeften bij het vinden van de beste elektrische auto

Smaken zijn verschillend, dit geldt ook bij het kiezen van de juiste elektrische auto. Vindt u bijvoorbeeld innovatie belangrijk, houdt u van sportief of juist meer luxe? En misschien wel de belangrijkste vraag, hoeveel wilt u uitgeven aan uw nieuwe elektrische auto? Wilt u wel graag een nieuwe elektrische auto rijden maar vindt u het aankoopbedrag wel erg hoog? Dan zou u ook kunnen kiezen om uw favoriete elektrische auto te leasen.

Lees tip:  Rij veilig in de winter

Een elektrische auto leasen heeft vele voordelen

Leasen heeft vele voordelen, om er alvast één te noemen, u kunt om de paar jaar, afhankelijk hoe u dit afspreek met de leasemaatschappij, een nieuwe elektrische auto uitkiezen! Op deze manier blijft u de zeer snel ontwikkelende techniek bij en profiteert u altijd van de nieuwste innovaties. De beste elektrische auto’s wisselen namelijk snel omdat grote fabrikanten zich constant bezig houden met verbeteringen, het aantal nieuwe modellen op de markt neemt in een razend tempo toe. Andere voordelen van het leasen van een elektrische auto zijn:

  • U rijdt een gloednieuwe elektrische auto;
  • U hoeft geen hoge aanschafkosten te betalen;
  • U heeft financiële zekerheid, u betaald altijd een vast vooraf bepaald bedrag per maand;
  • U heeft geen onderhoudskosten en geen verzekeringskosten;
  • U beschikt altijd over een goede auto en u krijgt direct vervangend vervoer bij pech of ongeluk;
  • Voor een zakelijke elektrische lease auto betaalt u vele malen minder bijtelling dan bij een auto op fossiele brandstof.