Welke mogelijkheden biedt Car Parkers Nederland u?

Welke mogelijkheden biedt Car Parkers Nederland u?

16 maart 2020 0 Door Brian

Het is algemeen bekend dat er in steeds meer steden sprake is van parkeerproblemen. Bovendien kan er ook worden vastgesteld dat het talrijk aanwezig zijn van geparkeerde auto’s in het straatbeeld een doorn in het oog is van de stadsbesturen. Dit gezegd zijnde is het zo dat mensen vandaag de dag steeds vaker de auto nodig hebben om zich te verplaatsen. Dit creëert uiteraard heel wat vervelende problemen. Gelukkig is er Car Parkers Nederland welke verschillende oplossingen kan aanbieden voor de problemen die zich stellen. Om welke oplossingen het hierbij precies gaat vertellen we u graag hier op deze pagina! 

Welke parkeersystemen biedt Car Parkers Nederland aan?

Er worden door Car Parkers Nederland verschillende parkeersystemen aangeboden. Het gaat hierbij om mechanische parkeersystemen welke kunnen worden ingedeeld in twee verschillende categorieën. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen: 

  1. De semiautomatische parkeersystemen; 
  2. De volautomatische parkeersystemen; 

Het verschil tussen de beide systemen is terug te vinden in de manier waarop er precies gebruik van wordt gemaakt. Voor semiautomatische parkeersystemen geldt bijvoorbeeld dat de gebruiker volledig zelf zijn of haar auto moet inparkeren. Dit zorgt voor iets minder comfort, maar er is wel sprake van een lager prijskaartje. Enkele bekende voorbeelden van semiautomatische parkeersystemen zijn met name een parkeerlift, een combilift en een parkeersysteem platform.

Voor volautomatische parkeersystemen geldt dat er gebruik wordt gemaakt van een soort van entree. Het is in deze entree dat de auto kan worden geparkeerd. Vervolgens zorgt het parkeersysteem er zelf voor dat de auto wordt weggezet. Hierdoor kunt u rekenen op heel wat meer comfort en kan bijvoorbeeld parkeerschade worden voorkomen. Een nadeel van dit type van parkeersysteem is echter wel dat de investering aanzienlijk hoger ligt. Beide soorten parkeersystemen kunnen in ieder geval door Car Parkers Nederland worden gerealiseerd.

Lees tip:  Alles over de DOT code

Van welke parkeersystemen maakt Car Parkers Nederland gebruik?

Het spreekt voor zich dat er op de markt menig aantal verschillende merken zijn terug te vinden die door de jaren heen verschillende parkeersystemen op de markt hebben gebracht. Het is voor Car Parkers Nederland van cruciaal belang dat ze haar klanten over de hele lijn kan voorzien van een zo optimaal mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Omwille van deze reden heeft Car Parkers Nederland ervoor gekozen om in zee te gaan met de Duitse leverancier Wöhr. Wöhr. Deze mag zich dan ook sinds jaar en dag de absolute marktleider noemen op het gebied van parkeersystemen. Dit zelfs reeds van in het jaar 1959. Deze keuze heeft er in ieder geval voor gezorgd dat u met de parkeersystemen van Car Parkers Nederland ten allen tijde kunt rekenen op de meest optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Maak zelf kennis met de oplossingen van Car Parkers Nederland!

De oplossingen die door Car Parkers Nederland worden aangeboden aan haar klanten kunnen in verschillende situaties worden toegepast. Het is bijvoorbeeld niet alleen mogelijk om gebruik te maken van deze parkeersystemen bij nieuwbouwprojecten, ook in bestaande gebouwen kan er moeiteloos gebruik van worden gemaakt. Het mag dan ook duidelijk zijn, stelt er zich in uw buurt duidelijk een bepaald parkeerprobleem? Dan is het altijd interessant om voor het oplossen van dat probleem te kijken in de richting van de mogelijkheden die worden aangeboden door Car Parkers Nederland!