Alles wat je weten moet over elektrisch rijden

Alles wat je weten moet over elektrisch rijden

2 september 2020 0 Door Ilonka


Ga je elektrisch rijden dan komen er behoorlijk wat zaken op je af. Je mag dan denken aan zaken als de subsidie die je gaat krijgen vanuit de overheid maar ook aan zaken als de merken en types die er nu zijn en de modellen die binnenkort op de markt zullen verschijnen. Jouw antwoord op deze vragen vind je terug op MijnEV.nl.

Zelf laden of elders laden

Bij een elektronische auto komt uiteraard de vraag kijken hoe het zit met het laden van jouw auto. Heb je een eigen parkeergelegenheid dan kan je daar uiteraard een laadpaal bij laten plaatsen. Ben je echter afhankelijk van een willekeurige laadplek op een parkeerstrook dan moet je jouw auto laden bij een laadgelegenheid elders of onderweg. Je treft op MijnEV.nl alle benodigde informatie over het laden van jouw elektrische auto. Je treft ook informatie over abonnementen die je daarvoor moet afsluiten en locaties waar je jouw auto kunt laden.

Alle autofeiten op een rij

Voordat je een elektrische auto gaat aanschaffen wil je uiteraard wel weten waar je aan toe bent. Je wil weten of een autotype de beloften van de fabrikant ook daadwerkelijk kan waarmaken. Dat is de reden waarom we zelf testen met de elektrische auto’s die nu op de markt verschijnen. Zo is het voor jou geen verrassing of de actieradius van de auto ook echt wordt behaald. Ook is het dan voor jou duidelijk wat de laadtijd van de auto van jouw keuze is. Als je wil weten wat voor jou de beste elektrische auto binnen jouw budget is, is dit een site die onmisbaar is. De keuze voor een elektrische auto maak je dan ook niet voor je een bezoek aan deze website hebt gebracht.