Comfortabel samen reizen in een bestelbus

Comfortabel samen reizen in een bestelbus

23 februari 2019 Uit Door Ilonka

Samen reizen betekent over het algemeen gezelligheid en dus wil je ook samen in hetzelfde voertuig kunnen zitten. Bij een groter gezelschap betekent dit al snel het huren van ruimer vervoer zoals een personenbus of bestelbus. De vraag is echter wat voor een soort bestelauto of bestelbus er nou geschikt is voor jouw gezelschap. Lees voor je besluit om bij Europcar een bestelbus of bestelauto te boeken eerst wat over in voor je besluit om een bestelbusje te huren.

Een dagje naar het strand

Een dagje naar het strand doe je meestal niet alleen. Voor veel mensen ligt het strand niet naast de deur en het is ongezellig om dat hele eind alleen te moeten afleggen. Zo’n tripje is veel gezellig met familie en/of vrienden om je heen! Kijk naar de specificaties in ieder geval naar een auto met airco, want na zo’n hete dag op het strand kun je wel wat verkoeling gebruiken. Je hebt al een warme dag achter de rug en bent allemaal moe van zwemmen, beachvolleybal en andere activiteiten. Met z’n allen in zo’n gloeiend hete auto stappen om vervolgens een heel stuk terug naar huis te moeten rijden is dan wel het laatste wat je wilt. Airco – of liever nog climate control – is dus een absolute must op een prettige reis.

Met een groep op wintersport

Het andere uiterste van een dagje naar het strand is de wintersportvakantie waar ieder jaar weer vele mensen naar toe gaan. Ook skiën en snowboarden doe je het best met een groep en vaak zijn die bergen niet om de hoek van de straat. Je zit dus vaak urenlang met elkaar in een auto en dan nog al die dikke winterkleren en grote wintersportartikelen erbij maakt een auto al snel krap. Europcar raadt in dit geval een 6-personenbus aan die ook nog eens 3 vierkante meter laadruimte heeft. Leg die ski’s dus maar vast klaar, want die moeten natuurlijk sowieso allemaal mee. Met een grote bestelauto hoeft dit volgens het autoverhuurbedrijf jouw zitcomfort niet in de weg te zitten. Ook geven ze je de tip om aan te vinken dat de auto all-season banden met sneeuwkettingen wilt. Je wilt immers wel veilig op je bestemming aankomen.

Lees tip:  Liever niet met openbaar vervoer? Huur een auto!

Verhuizen met een personenbus

Natuurlijk gaan de meeste spullen al mee met een grote verhuisauto of vrachtauto, maar er zijn altijd nog wat spullen die pas op het laatste moment meegenomen kunnen worden. Met al die spullen erin en het hele gezin in een kleine auto is vaak passen en meten. In zo’n geval kan het handig zijn om een bestelbus te huren waar je comfortabel in kunt zitten en toch de ruimte hebt om die laatste verhuisdozen en daarbij nog wat losse spullen mee te nemen. Je verhuizing is vaak al stressvol genoeg dus het is een prettig gevoel je niet druk te hoeven maken over wat je met de noodzakelijkste spullen doet als je voor de laatste keer de deur van je oude huis achter je dicht trekt en op weg gaat naar je nieuwe stek.