Als particulier je eigen auto importeren?

Als particulier je eigen auto importeren?

22 maart 2019 Uit Door Ilonka

Particulieren nemen tegenwoordig het eigen heft in handen als het aankomt op het importeren van een auto. Helaas zien zij hun voordelen volledig verdwijnen, omdat zij vaak weinig kennis hebben omtrent dit complexe proces.

Verschillen in berekenen BPM

Op het internet valt veel te vinden over het importeren van jouw auto als particulier. Zo vindt je op tal van websites tips om dat te doen, maar vaak komt het voor dat de BPM berekening die jij gebruikt niet de juiste is waardoor de prijs alsnog hoog uitvalt. Daarom is het noodzakelijk om alle verschillende BPM-berekeningsmethodieken te laten onderzoeken, want verschillen hierin kunnen oplopen tot duizenden euro’s

BPM berekenen is een tijdrovende klus

Het berekenen van BPM wordt al vrij snel een complexe zaak, omdat er tal van berekenen zijn. Factoren zoals: CO2-uitstoot en het uitrustingsniveau van de auto hebben invloed op de prijs. Het loont vaak om deze berekeningen door een specialist te laten uitvoeren. Je moet het zo zien: iemand die handig is met de belastingaangifte betaald veelal minder belasting dan een leek.

Importautos.nl als jouw specialist

Wil je een maximaal rendement halen uit jouw import auto? Dan is het handig om een specialist in te schakelen zoals importautos.nl. Zij zorgen voor een zorgeloos proces, zodat alles in één keer goed & snel verloopt. Ook heeft importauto’s.nl al 12 jaar ervaring in het vak, waardoor zij de juiste kennis en ervaring bezitten over zaken als RDW, BTW en BPM zaken.


Bedrijfsgegevens


Laatste nieuwe berichten