De taxi van Warmond

De taxi van Warmond

16 april 2018 Uit Door Ilonka

Heeft u geen zin om de ongure weersomstandigheden te trotseren, wilt u niet als een sardientje tegen het raam aangeplakt zitten in het openbaar vervoer, en heeft u geen zin om weer met die collega die toevallig ook uit Warmond komt te carpoolen? Taxi Centrale Leiden, de taxi in Warmond, neemt u deze zorgen uit handen en biedt een passende oplossing voor iedere vervoersvraag. Lees direct verder over ons taxibedrijf, onze diensten en over de mogelijkheden.

  • Over Taxi Centrale Leiden

Taxi Centrale Leiden is de partij voor al uw vervoersproblemen in en om Warmond. Bij ons taxibedrijf kunt u rekenen op een discrete, representatieve taxichauffeur, die u snel maar ontspannen van of naar uw locatie naar keuze vervoert. Het is onze ambitie om iedereen even te kunnen laten genieten van een stukje betaalbare luxe. Neem achterin één van onze taxi’s plaats en waan uzelf koning voor een dag. Arriveer in stijl op locatie, of laat u gewoon een dag rondrijden door onze ervaren taxichauffeurs.

  • Onze diensten

Taxi Centrale Leiden biedt diverse diensten, zodat er voor iedere vervoerskwestie een oplossing is. Te beginnen bij onze airportservice:

De Airportservice van Taxi Centrale Leiden zorgt er voor dat u veilig en discreet van- en naar ieder vliegveld in de regio wordt gebracht. Denk hierbij aan de volgende vliegvelden:

  • Schiphol Airport
  • Rotterdam The Hague Airport
  • Eindhoven Airport
  • Antwerp Airport
  • Ostend Bruges Airport

Dit is slechts een fractie van de mogelijkheden. Klik bovenstaande link aan en neem contact met ons op om de rest van de mogelijkheden te bespreken.

Buiten het luchthavenvervoer biedt ons taxibedrijf uit Warmond nog diverse andere diensten. Denk hierbij aan VIP vervoer, congresvervoer, stedenvervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer en meer. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat u uitgebreid informeren door onze discrete taxichauffeurs.

Lees tip:  Tips voor parkeren in Amsterdam