Meest voorkomende automerken die gebruikt worden als taxi in Den Bosch

Meest voorkomende automerken die gebruikt worden als taxi in Den Bosch

6 april 2018 Uit Door Ilonka

De overgrote meerderheid van de taxi’s in Den Bosch zijn Mercedes E-Klasse met diesel, meestal van de 4e generatie van dit model, hoewel de 3e generatie nog steeds aanwezig is, speciaal buiten de grootste steden zoals Amsterdam en Rotterdam. Tesla Model S-cabines zijn de meest voorkomende na de Mercedes E-Klasse, en Volkswagen Passat, Mercedes C-Klasse of Nissan Leaf zijn ook normaal. Elektrische Tesla auto’s vervangen langzaam diesel- en benzinekabines.

Waar moet u op letten bij het kopen van een taxi in Den Bosch

Voor taxichauffeurs is er ontzettend veel te overwegen bij het kiezen van uw volgende taxi. Een van de belangrijkste is de exploitatiekosten. Rijden in het stadsverkeer is niet het meest economisch, dus met een voertuig met een lage uitstoot zorgt u ervoor dat uw taxi kostenefficiënt is en dat u niet te veel hoeft te stoppen om opnieuw te tanken. Een andere belangrijke overweging is ruimte en comfort voor uw passagiers. Het zitten in bumper tot bumper verkeer kan irriterend worden, vooral als je gehaast bent, waardoor de klant een comfortabele omgeving krijgt met veel ruimte, waardoor ze wat meer kunnen ontspannen en hun frustraties niet op hun chauffeur kunnen uiten. Natuurlijk zijn er ook 7-zits en invaliditeit taxi opties als dat de service is die je zou willen aanbieden.

Hier zijn nog enkele andere dingen om in gedachten te houden.

Vijf deuren

Uiteraard moeten passagiers gemakkelijk in en uit de auto stappen, ze willen niet over de voorstoelen klimmen om achterin te komen! Gemakkelijke toegang is ook belangrijk, auto’s met een hoge opstap naar de zitplaatsen of lastige ruimtes zijn verre van ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit.

Lees tip:  Compact en efficiënt vervoer voor groepen

Ruimte voor passagiers

Uw klanten moeten wat beenruimte hebben, dus zoek een voertuig met royale binnenruimte. Het zal geen plezierige reis worden als ze met hun knieën naast hun oren zitten, en ze zullen u niet opnieuw kiezen.

Opslagruimte taxi Den Bosch

Uw passagiers kunnen bagage, boodschappen of kinderwagens meenemen, vooral als u regelmatig passagiers ophaalt vanaf een luchthaven of treinstation. Zorg voor voldoende ruimte, en u hebt niet alleen ruimte voor de spullen van uw passagiers, u kunt ook essentiële spullen zoals een EHBO-set, een brandblusser en een antivries opbergen voor eventuele gebeurtenissen langs de weg.

Brandstofefficiëntie taxi Den Bosch

U wilt niet elk half uur de brandstoftank vullen, dus u moet een voertuig vinden dat op mpg levert. U kunt ook de stijgende autobelastingen beheersen door een auto met lage emissies te kiezen.

Kostenefficiënt onderhoud en onderhoud

Een gebruikte auto klinkt misschien als een goed idee, maar zal deze net zo betrouwbaar zijn als een nieuwe? Verdienen onderhoudskosten de besparingen die je hebt gemaakt door de auto te kopen? Dit zijn punten die moeten worden overwogen. Een gebruikte auto in goede staat is een gezond compromis.

Nieuwe of tweedehands taxi in Den Bosch kopen

De laatste overweging is natuurlijk de oorspronkelijke kosten van het voertuig. Of u nu kiest om contant te kopen of het voertuig te financieren, veel garages hebben exclusieve aanbiedingen en kortingen specifiek voor taxichauffeurs. Hoewel sommige van deze aanbiedingen onder de regel kunnen liggen, moet u het verkoopteam vragen deze rechtstreeks door te nemen.


Lees tip:  Nieuwe scooter besteld, nieuw kettingslot kopen!