Nieuwe scooter besteld, nieuw kettingslot kopen!

Nieuwe scooter besteld, nieuw kettingslot kopen!

12 september 2017 Uit Door Ilonka

De beste accessoire voor een nieuwe scooter is een nieuw kettingslot. Je wilt immers jouw trots veilig stallen om er lang van te genieten! Je kunt goedkoop een scooterslot online kopen zolang je weet waar je uit kunt kiezen, en hoe je het beste een slot kiest dat aansluit bij jouw voorkeur. Door op het type slot te letten, bijvoorbeeld een kettingslot, en de betrouwbaarheid, bijvoorbeeld een ART 4 slot, kun je snel via de webshop het juiste slot aanschaffen. Met deze tips wordt een nieuw slot kopen een fluitje van een cent!

Online kopen is veilig, goedkoop en je krijgt de beste service, bekijk zelf de mogelijkheden in de webwinkel.

  • Kies het juiste type slot: Het kettingslot is het meest verkochte soort slot omdat deze doorgaans een goede bescherming biedt, en het slot kan eenvoudig worden opgeborgen. Je kunt ook kiezen voor een beugelslot of schijfremslot, die kun je dan weer niet direct aan een paal bevestigen, en deze sloten passen niet altijd.
  • Kies het juiste ART slot: De onafhankelijke ART rating gaat van ART tot ART 5 waarbij ART 3 en ART 4 uitstekend zijn voor scooters. Met een ART 4 slot staat jouw scooter heel veilig geparkeerd. Je kunt ART 4 sloten kopen in verschillende types en uitvoeringen, ook schijfremsloten, beugelsloten en kettingsloten.
  • Houd jouw slot schoon: Wanneer er een afdekkapje is voor het slot gebruik deze dan ook! Anders kan het slot verstopt raken of gaan roesten. De meeste kettingsloten worden met een hoesje geleverd, maar daar ook gebruik van. Een bewaarzakje beschermt ook andere zaken in de bagageruimte tegen olie, vet en ander vuil.
Lees tip:  Mat witte Awax Fashion jethelm

Goedkoop een kettingslot kopen doe je online, zorg er wel voor dat je altijd een ART 3 of ART 4 slot kiest voor jouw scooter.