Razendsnel je auto verkopen? Dat kan bij Besteautobod.nl

Razendsnel je auto verkopen? Dat kan bij Besteautobod.nl

12 augustus 2017 Uit Door Ilonka

Bij Besteautobod ben je niet alleen verzekerd van een snelle verkoop, maar ook van een goede verkoopprijs. Dit komt namelijk doordat de veiling slechts 24 uur duurt. Daardoor zijn de aangesloten autobedrijven actiever en loopt het bod snel op. Bovendien hoef jij niet lang te wachten om erachter te komen wat je auto exact waard is. Het mooiste van alles is dat het 100% gratis en vrijblijvend is. Wil je weten wat jouw auto waard is? Kom dan gerust eens langs om je auto aan te melden.

Groot en veilig netwerk

De autoveiling is voorzien van een groot en betrouwbaar netwerk aan autobedrijven. Alle autobedrijven zijn gescreend en RDW erkend. Hierdoor loop je bij de eventuele verkoop geen risico en kun je de auto veilig en snel verkopen. Een RDW autobedrijf kan immers de auto ter plaatse overschrijven. Dat betekent dat hij dus direct van jouw naam af is en dat de wegenbelasting ook per direct stopgezet wordt. Alleen de verzekering moet je zelf nog even beëindigen.

Snelle veiling

Doordat de veiling slechts 24 uur loopt, zijn de autobedrijven actiever met bieden, en loopt het bod snel op. Zodra de veiling sluit, ontvang je het hoogste bod. Omdat er geen kosten of verplichtingen zijn, hoef je dus ook niet te betalen voor het bod, of verplicht je auto te verkopen. Alleen als je het bod accepteert verkoop je de auto, en natuurlijk alleen voor de genoemde prijs.

Van puntgaaf tot schade

Voor de snelste autoveiling van Nederland maakt het niet uit of jouw auto in een puntgave conditie verkeert of dat er schade aanwezig is. Voor elke auto is er namelijk altijd een potentiële koper. Dit komt doordat er niet alleen merkdealers bieden maar ook schadeherstelbedrijven en vakgarages. Zo komt er altijd een goed bod tot stand op iedere auto. Zelfs een auto met een kapotte motor, gebroken distributieriem, versleten versnellingsbak of elektronica storing, is hierdoor makkelijk en snel te verkopen. Je kunt gerust iedere auto aanmelden omdat je geen kosten maakt of verplichtingen aangaat.

Lees tip:  Auto verkopen; dingen die je het beste kunt laten

Van Dacia tot Tesla

Elke auto kun je snel verkopen via Besteautobod, dus ook een Alfa, BMW, Citroën, Ford, Honda, Jaguar, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen of ander merk. Zelfs met bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen, vrachtwagens, cabrio’s, en schadeauto’s weten wij wel raad.

Even samengevat

Wil je snel je auto verkopen voor een goede prijs? Kom dan naar de autoveiling van Besteautobod toe. Deze veiling is namelijk van A tot Z gratis en vrijblijvend. Je maakt geen kosten en bent tevens niet verplicht de auto te verkopen. Probeer het zelf daarom eens uit, want je hebt niets te verliezen!BewarenBewaren