Snel en zonder te veel gedoe je auto verkopen

Snel en zonder te veel gedoe je auto verkopen

26 mei 2020 0 Door Stefan

Als je al enige tijd in je huidige auto rijdt kan het voorkomen dat je een keer iets nieuws wilt. Hierdoor zal je je huidige auto moeten verkopen. Er zijn verschillende platformen waarop jij je auto kunt verkopen. Een keuze die veel invloed heeft op de manier van kopen is een snelle verkoop of gemak. Wij weten dat jij niet altijd de tijd of expertise hebt om jouw auto te verkopen. Het verkopen van een auto kan namelijk best veel tijd kosten en kan enige vorm van expertise vereisen. Heb je een auto die je graag op een snelle manier wilt verkopen zonder al te veel gedoe? Kies er dan voor om je auto via Wijverkopenuwautowel.nl te verkopen. Op deze manier kan je je auto snel en zonder problemen verkopen aan een erkend autobedrijf.

Ervaren autoverkoopspecialisten

Onze ervaren autoverkoopspecialisten bemiddelen tussen autobedrijven en ondernemers of particulieren die hun (bedrijfs)auto willen verkopen. Ons netwerk bestaat uit streng geselecteerde en erkende autobedrijven. Deze bedrijven kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wordt aan je voorgelegd. Het is dan helemaal aan jou of je akkoord gaat met dit bod of niet. Indien je akkoord gaat, dan accepteert de autoverkoopspecialist het bod namens jou. Vervolgens rond deze specialist de verkoop af en kan je de auto afleveren bij het autobedrijf dat je wagen heeft gekocht. Je kunt ook afspreken dat het autobedrijf de auto op locatie op komt halen. Je auto wordt doorgaans binnen veertien dagen verkocht. Hierdoor bent je ervan verzekerd dat wij je auto snel verkopen.

Lees tip:  De nieuwe Range Rover Evoque

 

Hoe zit het nadat ik het bot heb geaccepteerd?

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod en de verkoop is geaccepteerd, ontvang je via de mail een verkoopovereenkomst. In deze overeenkomst staan alle belangrijke gegevens van het autobedrijf dat je auto heeft gekocht. Nadat deze overeenkomst ontvangen is neemt het autobedrijf contact met je op over de verkoop. Tijdens het contact wordt een afspraak gemaakt over de levering van de auto. Je kunt zelf natuurlijk ook contact opnemen met het betreffende autobedrijf om een afspraak in te plannen op een moment dat jou uitkomt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen dat je persoonlijke autoverkoopspecialist een afspraak maakt met het autobedrijf. Deze specialist kan tevens de afspraak maken of je de auto dient af te leveren bij het autobedrijf of dat dit bedrijf de auto bij je op komt halen.