Waarom je een tweedehands auto koopt via de website van Bynco

Waarom je een tweedehands auto koopt via de website van Bynco

25 juli 2019 Uit Door Bob

Op Auto-winkelcentrum.nl lees je alles over wat je moet weten als je een auto gaat kopen. Wij voegen daar graag nog iets aan toe. Wist je dat je nu heel eenvoudig en zonder enkel risico te lopen via het internet geheel online een tweedehands auto kunt kopen? Een tweedehands auto kopen online doe je namelijk via Bynco.com! Bynco.com is het eerste online platform waar je volledig veilig een tweedehands auto kunt kopen. Een tweedehands auto kopen via Bynco is zelfs veiliger dan het kopen bij een garagebedrijf op de hoek.

Hoe werkt een tweedehands auto kopen bij Bynco?

Op de website van Bynco zie je alle te koop aangeboden tweedehands auto’s staan. Kies de auto die jouw aanspreekt, lees de omschrijving die erbij staat goed en bekijk de foto’s. Als de tweedehands auto gebruikssporen heeft, wat normaal is bij een tweedehands auto, staat dat omschreven en kun je dat zien op de foto. Is het de auto die jij zoekt? Klik dan op bestellen, vul alle gevraagde gegevens in en verzend je opdracht. Bynco neemt contact met je op om een afspraak te maken voor het bezorgen van de auto. Ja, want als je een tweedehands auto bij Bynco koopt, wordt deze kosteloos thuisbezorgd!

Lange proefrit en 180 dagen garantie

Nu zal je denken, ik heb geen proefritje gemaakt?! Nou daar heeft Bynco wat op gevonden. Je kunt 14 dagen lang een proefrit maken voordat de auto definitief jouw bezit is. In die 14 dagen kun je de auto kosteloos terug leveren als het toch niet de juiste aankoop blijkt te zijn, je ontvang daarna het gehele aankoopbedrag terug. Het betalen van je tweedehands auto doe je via iDeal en dat mag op het moment dat de bezorger de auto heeft afgeleverd. Daarnaast ontvang je 180 dagen garantie op je tweedehands auto. Een tweedehands auto kopen doe je dus veilig en snel via Bynco.com!

Lees tip:  Auto verkopen; dingen die je het beste kunt laten