Waarom kiezen voor een Fox uitlaat?

Waarom kiezen voor een Fox uitlaat?

12 september 2017 Uit Door Ilonka

Sportuitlaten van Fox worden geproduceerd in Duitsland en vervaardigd van hoogwaardig RVS.
Veel duitse Tuners werken samen met Fox voor de ontwikkeling en productie van eigen sportuitlaten.

Fox heeft een zeer breed assortiment in enkele en dubbele (links & rechts) sport uitlaat systemen voor vrijwel alle auto`s. Daarnaast heeft Fox een gigantisch assortiment universele uitlaatdelen tot een buisdiameter van maar liefst 4 inch ( 101,6 mm ) !
Verder kun je hierbij denken aan universele dempers, bochten van 15 tot 180 graden, flexibele delen, flensen en natuurlijk een ruim assortiment uitlaatsierstukken zodat iedereen wel iets kan vinden wat bij haar/hem past.

Alle Fox RVS uitlaten zijn voorzien van een europeese goedkeuring (E-keur) of zijn TüV gekeurd.
Slechts enkele uitlaten (-delen) zijn zonder goedkeuring omdat deze alleen mogen worden toegepast worden in de motorsport of performance tuning. Fox garandeerd uiteraard een hoge kwaliteit met een perfecte pasvorm.

De uitlaat van jouw auto is van groot belang. De uitlaten en geluidsdempers van dit Duitse kwaliteitsmerk bieden de hoogst mogelijke performance en kwaliteit, of je nu op zoek bent naar meer comfort en zekerheid, of juist een sportieve rijervaring nastreeft. Voor veel automobilisten is een Fox uitlaat kopen dan ook de eerste keuze, als zij overwegen om te investeren in hun voertuig. Wil u meer weten over dit Duitse merk en de bijzondere producten die het merk zo bekend maakt onder de liefhebbers? Lees dan verder.

Duitse degelijkheid

Sinds 1992 maakt Fox sportieve uitlaten van de hoogste kwaliteit roestvrij staal. Daarbij staan betrouwbaarheid en kwaliteit absoluut vooraan. Alle producten worden gemaakt in Duitsland (Johanngeorgenstadt), en voldoen bovendien aan alle strenge Duitse kwaliteitseisen. In de uitgebreide catalogus is voor vrijwel ieder model auto een passende uitlaat te vinden – en is Fox altijd bereid om mee te denken met de wens van de consument mocht iemand special wensen hebben. Op alle producten zit bovendien een garantie, ongeacht de kilometers die ermee gereden wordt.

Lees tip:  Autohouders.nl specialiseert zich in autohouders en toebehoren

Waarom kiezen voor een Fox uitlaat-systeem?

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft dit uit het zuiden van Sachsen een onbetwiste reputatie opgebouwd. Moderne productietechnieken worden gecombineerd met een ongebreidelde passie voor het ambacht. Expertise, liefde en aandacht leiden tot de productie van de beste en meest betrouwbare uitlaten en onderdelen voor uitlaten op de markt. Fox levert dempers en uitlaten voor alle grote automerken en werkt met standaard maten, dus je kunt gegarandeerd vinden wat je dan zoekt! Een vriendelijke klantenservice is meer dan bereid om je te helpen als je vragen hebt over producten of mogelijkheden.

Fox heeft passie voor uitlaten

Bij Fox werken ze met deze filosofie: De klant is koning. In het uitgebreide assortiment is alles te vinden dat het hart van de autoliefhebber begeert. En kunt je niet vinden wat je zoekt? Ook dan heeft Fox een oplossing voor je. Het merk biedt namelijk een opmerkelijke service: je kunt bij Fox een uitlaat op maat laten maken, die precies voldoet aan jouw wensen en eisen. Van gecontroleerd tot extreem, van zacht tot luid – alles is mogelijk. Zo weet je zeker dat je een unieke uitlaat hebt!