Alles over het Audi onderhoud

Alles over het Audi onderhoud

21 mei 2018 Uit Door Ilonka

Heeft uw voertuig Audi onderhoud nodig? U wilt vast niet verrast worden door extra kosten voor het onderhoud van uw Audi. Zoek daarom contact met een garage die vooraf duidelijkheid kan geven, zodat je niet tegen verrassingen aan loopt.

Hoe zijn de Audi onderhoudskosten opgebouwd?

Alle Audi onderhoudskosten zijn een pakketprijs. Hierbij zijn ook de kosten van de professionele automonteur, kosten van de onderdelen en de BTW doorberekend. U heeft geen onverwachte kosten achteraf.

Waar laat u uw onderhoud uitvoeren?

U kunt ervoor kiezen om je auto te laten onderhouden bij je dealer. In de meeste gevallen is het echter goedkoper om het onderhoud te laten uitvoeren bij een Audi specialist of een universele autogarage. Hierbij is de service en kwaliteit minstens even hoog als de audi specialist en dat is waar het daadwerkelijk om gaat. U kunt gemakkelijk een garage vinden bij u in de buurt door de juiste zoekterm in google te plaatsen en hierbij uw plaatsnaam achter de zoekterm te plaatsen.

Een Audi APK keuring

Ook voor Audi geldt een verplichte APK keuring. Deze keuring controleert of de veiligheid van uzelf, anderen en het milieu gewaarborgd kan blijven. Bij het niet op tijd uitvoeren van deze keuring heeft u een kans op een boete. Houd dus hiervoor goed in de gaten wanneer uw Audi voor het laatst een APK keuring heeft gehad en neem tijdig contact op met uw garage. Wanneer u niet weet wanneer uw laatste keuring plaatsgevonden kunt u altijd contact opnemen met uw garage zij kunnen u dit altijd vertellen. Bij veel garages krijgt u echter ook een bericht wanneer uw Audi weer gekeurd moet worden.

Lees tip:  Autolak én auto in goede staat? Dat betaalt zich allemaal terug

Groot onderhoud aan uw Audi

Wanneer u ervoor gezorgt heeft dat uw Audi regelmatig een onderhoudsbeurt heeft gehad dan gaat hij over het algemeen langer mee. Naast de reguliere onderhoudsbeurt kunt u er ook voor kiezen een grote onderhoudsbeurt te geven aan uw Audi. Dan wordt uw Audi uitgebreid onder handen genomen. Mocht er tijdens deze beurt iets aan vervangen toe zijn, dan zal de monteur altijd eerst contact met u opnemen zodat u niet onverwacht grote kosten maakt.