Banden reparatie spray

15 april 2021 0 Door Anne West

Banden reparatie spray is werkelijk onmisbaar wanneer je veel fietst. Of je nu naar school of werk fietst of gewoon voor de lol, de kans bestaat altijd dat je een lekke band krijgt. Wat doe je dan? Die lekke band verpest dan mooi je fietsroute, of zorgt zelfs dat je te laat aankomt op school of werk. In zo’n situatie heb je bandenreparatie spray nodig. Zorg dat je voorbereid bent voor deze situatie en neem banden reparatie spray met je mee wanneer je gaat fietsen. Je hebt niet eens een fietspomp nodig. Zo kun je zelf en zonder hulp je band plakken en opnieuw oppompen. Het gaat helemaal vanzelf. Nu kun je weer lekker verder fietsen! Zorg alleen wel dat je snel op de reguliere manier de druk van je band op orde brengt. 

Bandenreparatie spray scooter

Niet iedereen gebruikt bandenreparatie spray voor hun fiets. Banden reparatie spray kun je ook voor je scooter gebruiken. De kans van een lekke band krijgen op je scooter is namelijk ook groot. Gelukkig valt dit probleem makkelijk zelf op te lossen met banden reparatie spray. Dit is een goede oplossing wanneer je niet te veel geld wilt uitgeven bij een garage. Je kunt het namelijk heel makkelijk gewoon zelf repareren, met banden reparatie spray! Met banden reparatie spray maak je het jezelf een stuk makkelijker en ook goedkoper om een lekke band te plakken. Je hoeft zo niet meer om hulp te vragen van voorbijgangers en je kunt helemaal zonder de garage te hoeven bellen je eigen band weer plakken. Je kunt zelfs bandenreparatie spray voor je auto gebruiken!

Lees tip:  Uitdeuken zonder lakschade; wat zijn de mogelijkheden?

Een leuk fietstochtje, of toch niet…

Als jij iemand bent die graag lange fietstochtjes maakt voor de lol begrijp je vast de teleurstelling en irritatie van een lekke band krijgen. Je hele fietstochtje moet hierdoor worden uitgesteld en je moet dat hele eind teruglopen! Dan heb je ook nog eens die lekke band om te plakken. De makkelijkste manier om je lekke band te repareren is met banden reparatie spray. Je zet de spuitbus haaks op het ventiel van de lekke band en spuit de vloeistof erin. Het schuim zet uit en wordt hard, waardoor het lek binnen een minuut gerepareerd is! Je fietsband is weer zo goed als nieuw. Je kunt met je gerepareerde band weer gerust op het volgende fietstochtje. Wel moet je er even voor zorgen dat je de bandenspanning op orde brengt met een gewone luchtpomp. Voor je fiets doe je dat gewoon met een fietspomp. Met de auto rijd je gemakkelijk even langs het benzinestation. 

Zorg dat je banden reparatie spray bij je hebt

Neem een spuitbus mee in je fietstas, rugzak of gewoon in de kofferbak van je auto. Wanneer je een lekke band krijgt hoef je alleen het spijkertje of steentje dat verantwoordelijk was voor het lek te verwijderen. Vervolgens spuit je de vloeistof erin, die al het werk voor je doet. Ga na de reparatie van je band zo snel mogelijk weer rijden, dan kan de vloeistof zich goed verspreiden door je band. Zit er een grote scheur in je band? Dan kun je beter kiezen voor een nieuwe band.