Uitdeuken zonder lakschade; wat zijn de mogelijkheden?

Uitdeuken zonder lakschade; wat zijn de mogelijkheden?

6 augustus 2017 Uit Door Ilonka

Wil je je auto laten uitdeuken zonder spuiten én heb je geen lakschade? Waarschijnlijk heb je al eens van uitdeuken zonder spuiten gehoord, maar is het er niet van gekomen om je hierin te verdiepen. Zonde, want uitdeuken zonder spuiten is de manier om snel en goedkoop kleine deuken in je auto te repareren.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een techniek die steeds bekender wordt, maar waar veel mensen nog niet de voordelen van kennen. Het is namelijk de ideale manier om goedkoop je auto te laten uitdeuken zonder lakschade! Hoe werkt het? Om het uitdeuken zonder lakschade goed te laten verlopen wordt er gebruik gemaakt van speciaal gereedschap (restyle tools). Met het hefboomprincipe dat het gereedschap veroorzaakt en speciale verlichting worden de deuken opgespoord en ‘’gemasseerd’’ totdat deze terug gedrukt zijn. Het klinkt gemakkelijk, maar het moet met precisie gedaan worden. Als je dit zonder ervaring doet is de kans groot dat er een bult ontstaat of dat de lak als nog scheurt.

Snelle reparatie bij uitdeuken zonder spuiten

Eén van de voordelen die uitdeuken zonder spuiten heeft is dat de reparatie in de meeste gevallen binnen een paar uur uitgevoerd kan worden. Soms kan je zelfs wachten terwijl de deuken uit je auto worden gehaald! Een ander voordeel is dat het vaak 50% tot 70% goedkoper is dan spuiten of een heel onderdeel vervangen. Doordat er geen lak of vervangende onderdelen nodig zijn bespaart het materiële kosten en daarnaast kan de reparatie ook nog eens sneller uitgevoerd worden, wat minder arbeidsuren in beslag neemt. Vanzelfsprekend is dat het door geen gebruik te maken van lak of extra onderdelen er een lagere milieubelasting plaatsvindt.

Lees tip:  Laat uw APK keuren in omgeving Zoetermeer

Verzekering reparatie van deuken

Wil je graag een offerte voor autoschade herstel van (kleine) deuken? Bekijk dan eens de website van Uitdeuken zonder spuiten specialist Dentworks. Dentworks is een professioneel autoschadeherstelbedrijf dat is gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten. Dentworks is aangesloten bij FOCWA en daardoor krijg je gegarandeerd een nette calculatie en wordt de prijs vooraf afgesproken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, maar ook de verzekeringsmaatschappij weet dan waar ze aan toe zijn. In de meeste gevallen zijn schadereparaties die door middel van uitdeuken zonder spuiten zijn verholpen verzekerd. Daarnaast neemt Dentworks al het werk voor je uit handen, want het papierwerk en contact met de verzekering wordt door Dentworks voor je gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is akkoord geven, in het ergste geval een hele dag je auto missen en het goed uitgevoerde werk te bewonderen.