Theorie examen halen zonder stress

Theorie examen halen zonder stress

1 januari 2019 Uit Door Ilonka

Het theorie examen is er uiteraard om te controleren en te verzekeren dat iemand die achter het stuur zit en een voertuig bestuurt op de hoogte is van alle regels waar hij of zij zich aan dient te houden in het verkeer. Als iemand deze regels namelijk niet zou weten dan zou het verkeer in Nederland, en in andere delen van de wereld natuurlijk ook, compleet ongeregeld verlopen.

Goed uitgerust aan de slag

Het heeft weinig zin om vlak voor je examen nog driftig te gaan leren. Ten eerste onthoudt je het dan minder goed (in je hoofd ben je toch al bezig met het examen, dus van een goede concentratie is geen sprake meer). Ten tweede bouw je juist spanning op, en dat kan je dus beter vermijden. Het leren kost al energie genoeg, en juist dat is de energie die je nodig hebt om je te kunnen concentreren op het feitelijke examen.

Altijd positief denken

Uiteraard, het klinkt als een cliché, maar is wel waar. Angst, en dus ook stress ontstaan door negatieve gedachten. Ook al wordt het examen door een computer beoordeeld (de juiste antwoorden zijn immers al bekend), je doet examen voor jezelf, niet voor een ander. Zet het idee dat er over je wordt geoordeeld uit je hoofd, dat is immers niet het geval. Met elk examen, en dus ook het theorie examen, laat je aan jezelf zien dat je de materie, de regels beheerst en dat je kennis toereikend is als voorbereiding op het praktijk gedeelte.

Fouten maken mag

Een enkele uitzondering daargelaten, het foutloos maken van je theorie examen is een unicum. Focus eerder op het kennen van de theorie dan op het foutloos maken van het examen. Juist door je te focussen op het halen van zo min mogelijk fouten bouw je in feite nog meer spanning op. Niet doen dus.

Lees tip:  Tips bij het halen van je rijbewijs

Snel je Rijbewijs B halen?

Wil ook jij, net zoals vele anderen, snel je Rijbewijs B halen? Doe dit dan vooral verstandig en op een zo realistisch mogelijke manier. Het is immers ook voor jouw bestwil dat je de regels goed onder de knie krijgt. Wil je nou op een goed, nette en betrouwbare manier je rijbewijs halen, maar ook nog snel? Doe dit dan via Rijschooleren.nl! Rijschool Eren is dé beste rijschool van Alphen aan den Rijn en omstreken. En oja, tegenwoordig lessen de leerlingen in een Audi A3!


Inhoud Basic series Auto iPakket *

  • Basic series Auto e-book 2 mnd
  • Auto 3 uur online examentraining 

Specificaties Basic series Auto iPakket *

Met dit VekaBest Basic series 1 sterren iPakket kun je heel voordelig leren en oefenen voor je CBR theorie-examen. 

Je hebt 2 maanden online toegang tot de VekaBest Basic series Auto theorie, zodat je op je computer, tablet of laptop alle onderwerpen van het CBR theorie-examen kunt bestuderen. Het is de basisversie van de VekaBest Speedtheorie e-learning, zonder animaties en zonder oefenvragen per hoofdstuk.

Verder kun je 3 uur online oefenen met complete, realistische en actuele CBR theorie-examens (oefenexamens).

De inlogcode ontvang je direct via e-mail.

Toelichting:

VekaBest basic series zijn compacte, efficiënte leermiddelen, die alle examenstof van het CBR theorie-examen behandelen.

Deze basic series maakt gebruik van een basisversie van Speedtheorie. VekaBest Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren. Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt.  Je krijgt 2 maanden toegang tot je internetopleiding. De 2 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

Lees tip:  Haal jouw eigen rijbewijs in Wassenaar

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 3 uur toegang tot oefenvragen en 40 complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Wil je meer achtergronden en details, kies dan voor één van de leermiddelen uit ons reguliere assortiment.


Inhoud High-speed CBR theorie Auto

  • VekaBest Speedtheorie
  • Auto 5 uur online examentraining

Specificaties High-speed CBR theorie Auto

Leer nu high-speed voor je CBR theorie-examen met VekaBest Speedtheorie.

Dit is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Je ontvangt je inlogcode per e-mail nadat je betaald hebt en kunt dus direct aan de slag!

VekaBest Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

De opleiding zit boordevol afbeeldingen en – waar nodig – bewegende animaties, videos en slide shows die de lesstof illustreren. 

VekaBest Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren.

Als je meer details en achtergronden wilt weten, dan kun je Speedtheorie combineren met één van onze theorieboeken.


Lees tip:  Een keuze maken tussen honderden rijscholen