Met een dagcursus autotheorie op naar het CBR theorie-examen

Met een dagcursus autotheorie op naar het CBR theorie-examen

25 augustus 2016 Uit Door Ilonka

23-08-2016, Geplaatst door artikelmarketing in Algemeen

Een cursus autotheorie van 1 dag om vervolgens op dezelfde dag je CBR theorie-examen te halen. Wie wil dat nu niet? 123theorie.nl maakt het waar. Je wordt met een unieke leermethode vol ezelsbruggetjes en trucjes klaargestoomd voor je theorie-examen. 123theorie.nl garandeert een 100% slagingskans. Mocht je wel zakken, krijg je de eerstvolgende theoriecursus bij jou in de buurt gratis aangeboden. Zodat je in de herkansing alsnog het gewilde certificaat kunt binnenhalen.

Simpele en effectieve lesmethode om snel je theoriecertificaat te halen

De professionele docenten van 123theorie.nl bieden je een even simpele als effectieve lesmethode om de theoriestof snel onder de knie krijgen. Tijdens de dagcursus autotheorie leer je de verkeersregels dankzij handige ezelsbruggetjes en herken je de verkeerssituaties aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Je krijgt tevens tips over alle instinkers tijdens het theorie-examen van het CBR. Hierdoor haalt 95% van de cursisten van 123theorie.nl het examen in één keer. Inmiddels zijn al meer dan 15.000 kandidaten dankzij 123theorie.nl geslaagd voor het theorie-examen.

Een 1-daagse cursus autotheorie voor iedereen

De spoed theorie cursus van 123theorie.nl wordt door heel Nederland gegeven. Je kunt dus in de buurt de auto-theoriecursus volgen. De dagcursus wordt gegeven in Deventer, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. 123theorie.nl wil dat iedereen kan slagen voor de autotheorie. Vandaar dat ook professionele begeleiding wordt geboden bij kandidaten met dyslexie, faalangst of ADHD.

Binnen 1 dag je auto theorie, schrijf je vandaag nog in! 

Wil je je inschrijven voor de 1-daagse cursus autotheorie van 123theorie.nl, met aansluitend het CBR theorie-examen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op onze website 123-theorie.nl en kies de gewenste leslocatie uit. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 030 – 369 05 70 of 06 – 29 99 99 62, dan wel e-mailen. Bekijk ook eens onze facebook pagina en de reacties van de mensen die je voor zijn gegaan!

Lees tip:  5 tips om in één keer je rijbewijs te halen