Je auto snel en goedkoop pimpen

Je auto snel en goedkoop pimpen

20 november 2019 0 Door Bob

Een nieuwe auto kopen doe je niet zomaar iedere dag als je bent uitgekeken op de oude. Er gaat, meestal, veel voorbereiding en tijd in zitten voordat je daadwerkelijk over gaat naar de aankoop. Toch kan het, ondanks alle voorbereidingen, zo zijn dat je na een aantal jaar toe bent aan iets anders. Je hoeft dus niet meteen voor een nieuwe auto te gaan kijken, je kunt er namelijk ook voor kiezen om je huidige auto een goede make-over te geven! Lees hier hoe.

Maak het persoonlijk met stickers

Tegenwoordig kun je stickers in alle soorten en maten bestellen, dus ook voor je auto. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je een eigen bedrijfje hebt! Je kan namelijk het logo en de bedrijfsnaam laten drukken op de autosticker en zo heb je, als je vaak met de auto rijdt, heel makkelijk gratis reclame door het hele land. Buiten zo’n sticker, kun je bijvoorbeeld ook je ramen blinderen. Dit is extra inbraakproof, omdat dieven niet kunnen zien wat er allemaal in je auto ligt. 

Ben je toe aan een andere kleur?

Een van de grootste delen van het uiterlijk van de auto wordt bepaald door de kleur. Het is zeker niet gek om hier na een tijdje op uitgekeken te zijn. Gelukkig kun je tegenwoordig je auto makkelijk een nieuwe kleur geven met behulp van Spraydip! Het principe is simpel: je kiest een kleur die je mooi vindt en je brengt een nieuw kunststof laagje aan over je auto met een spray die de coating heeft van de kleur die jij hebt gekozen. Je kan het simpel houden door bijvoorbeeld van zilver naar zwart te gaan, maar je kan er ook voor kiezen om voor een hele nieuwe print voor je auto te gaan. Een voordeel van Spraydip is dat het veel goedkoper is dan het totaal laten spuiten van je auto. Spraydip kan je namelijk makkelijk en snel zelf aanbrengen. Zo weet je zeker dat het gebeurd op de manier die jij wilt! Kijk voor de mogelijkheden zeker eens op spraydip.nl. 

Lees tip:  Doe-het-zelvers: Waarom een gereedschapskist je beste vriend is

Lees ook deze artikelen