Auto stickers voor de auto

Auto stickers voor de auto

14 februari 2019 Uit Door Ilonka

Een visitekaartje die iedereen ziet zodra je in je auto rondrijdt, dat klinkt als een goeie manier om reclame te maken voor je bedrijf. Dat doe je dan ook heel simpel, door het laten maken van auto stickers voor de auto. Het is een handige en snelle manier van reclame maken voor je bedrijf. Als je veel onderweg bent al helemaal! Je bent al een heel end als je zelf een ontwerp hebt. Het enige dat dan nog moet gebeuren is het laten maken van de auto sticker zelf. Ook kan je een ontwerp laten maken natuurlijk.

Herkenbaarheid voor klanten

Een auto sticker kan helemaal naar eigen wensen worden ontworpen. Het mooist is natuurlijk om dit in de huisstijl van je bedrijf te doen. Zo ben je herkenbaar voor klanten. Het staat bovendien veel professioneler als je een huisstijl helemaal doorvoert in alle kanalen en op alle manieren. Het ligt er ook aan op welke soort auto je de stickers gaat plakken. Bij een busje heb je een veel groter oppervlakte waar de sticker opgeplakt kan worden. Je kan dan stickers op de zijkanten en de achterkant plakken zelfs! Let er wel even op dat het niet te veel wordt. De boodschap moet natuurlijk nog wel helder zijn voor klanten.

Voordelen van auto stickers

Door auto stickers te nemen vergroot je enorm de vijver waarin je kan vissen. Iedereen die ook op de weg zit, ziet de reclame die je maakt. Natuurlijk zal de boodschap niet altijd voor iedereen zijn, maar je zal net zien dat je potentiële klanten zich wel aangesproken voelen. Al is het een sticker met alleen je bedrijfsnaam en in het kort eronder wat je bedrijf doet. Dat kan al voldoende zijn! Het is een vrij goedkope manier van adverteren. Een ander voordeel van auto stickers is dat je het er een keertje op hoeft te plakken en het zo 7 jaar mee gaat. Je hebt er dus geen omkijken meer naar! Een auto sticker is gelukkig ook geschikt voor de wasstraat. De sticker zal op zijn plek blijven zitten en ook de kleuren blijven goed.

Lees tip:  Uitlaten, katalysatoren en flexpijpen