Een juiste navigation kiezen

Een juiste navigation kiezen

26 november 2017 Uit Door Ilonka

De juiste navigatie kiezen is lastig, omdat er veel verschillende merken zijn in de markt zoals TomTom, Garmin en Mio. Daarnaast hebben deze merken vaak ook een app beschikbaar voor op je smartphone. Dan krijg je al gauw de volgende vraag, kies je voor een losse systeem voor in je auto of download je een betaalde app voor op je mobiel. Daarom is het handig om eerst te weten waar je het voor gaat gebruiken en hoe vaak.

Tegenwoordig kun je bij de meeste webwinkels reviews lezen van producten die geschreven zijn door andere kopers. Je ziet dan direct of andere kopers met het artikel tevreden zijn of toch niet. Naast de reviews zul je ook zien dat je meerdere artikelen kunt vergelijken op basis van opties en functies. Waarom betalen voor extra functies waarvan je zeker bent die je toch niet (vaak) zult gebruiken.

Omdat de infrastructuur in Nederland en de rest van de wereld veranderen is het goed om te weten hoe je de navigatie kunt updaten. Of te wel hoe zorg je ervoor dat jouw navigatie de nieuwste wegen heeft geïnstalleerd en hoe je dit kunt blijven doen. Heb je een abonnement nodig of kan dit gratis met behulp van je computer?

Vaak heb je speciale software nodig van de fabrikant die je kunt downloaden op de website. Voor de meeste systemen werkt het op de zelfde manier, sluit je systeem aan op de computer en verbind deze met de programma. Op TomTom update staat het uitgelegd hoe je dit kunt doen. Heb je een andere merk zoals een Garmin kijk dan even op Garmin Express update

Lees tip:  Auto stickers voor de auto