Voor het eerst naar Vegas met de auto

Voor het eerst naar Vegas met de auto

24 januari 2018 Uit Door Ilonka

Je herkent het vast wel. wanneer je voor het eerst naar een stad als Las Vegas gaat en dan in de stad zelf denkt.. Oeps.. Als ik dit toch eerder had geweten. Dat je ergens eigenlijk een heel ander beeld bij had. We geven je daarom graag wat tips voor de mensen die voor het eerst naar Vegas gaan.

Het juiste hotel


Las Vegas is absoluut geen goedkope stad. Je wilt echter op je hotel niet teveel besparen. Waarom niet? De goedkope hotels zijn over het algemeen erg slecht en te vinden aan het einde van het levendige gedeelte van de beroemde Las Vegas strip. Kies voor iets meer luxe zodat je gegarandeerd een prettige overnachting hebt.

Een upgrade


In Las Vegas vragen om een upgrade is altijd de moeite waard. Probeer het eens bij het inchecken, soms kom je zo in de mooiste kamers terecht. Vergeet hierbij echter niet een dikke fooi te geven aan de medewerker.

Ga naar buiten


De hotels zijn er zo op ingericht dat je in principe het hotel helemaal niet uithoeft. je zit al gauw in het casino bij de Fruitmachines of de roulette. De luxe van het hotel maakt je bijna blind voor de buitenwereld. Ga er echter eens lekker op uit, er is in Las Vegas heel veel te beleven buiten de hotels.

Regels van de mini bar


Zelf zet ik altijd graag mn eigen drankjes koud in de mini bar. Let er echter goed op dat je de drankjes van het hotel niet verplaatst. Onder de drankjes van het hotel zitten namelijk sensoren en wanneer deze bewegen wordt het bijgeschreven op je kamerrekening.

Met de taxi


Wanneer je geen taxi nodig hebt, neem deze dan ook zeker niet. Elk ritje zal namelijk weer een onderhandeling zijn over de prijs. Een taxi mag nooit op de strip stoppen, dus wanneer je een taxi nodig hebt kun je het beste even naar een hotel lopen. Laat vooral niet merken dat je voor het eerst in Las Vegas bent. De taxichauffeurs maken graag misbruik van toeristen.


Lees tip:  Maak een autogerelateerde website